Pages

27 October 2010

HARINI PUNYA CERITA ^__^

berita gembira untuk pemenang contest n luck draw nadia
hadia kamu-kamu nadia dah pos kan cuma pemenang 1st n 2nd belom sebab
ada problm ckit....mug xsampai lagi ^__^

dan arini nadia bawu balik ni dari kuala perlis g makan
laksa kuala perlis sedap ok!! huhuhuhuhu
meh tengok cini malas nak taip ni pening sikit plus letih ^__^


mula-mula singgah tepi pantai tapi xbes sgt ramai owang
n terus ja g makan kat kola perlis

tempt tu dekat kastm kuala perlis senang nak cari kan
^__^

mak nadia makan pasembor pon sedap jugak ade
ketam tokua cucr udang n sma waktu untuk pasembor ^__^

ni la laksa nadia makan sedap buatan sendiri laksa dia
mang sedaplah rasa macam mana xtau nk cakp yg pasti rasa laksa
la kan hahahahahaha ^__^

aii mcd ade kat perlis????
owhh bukan ok ni nadia bawak dari alor setar ^__^

apakah ini adakah cokodok goreng pisang atau cucur udang
owhh bukan semua jawpan di atas ni adalah sotong goteng tepung yer
sedap ni nadia yang order n habiskan 80% darinya hahahah
sungguh kebulur ^__^


ni sos dia itu sostong ehhh bukan paul yang mati tu k
ni maybe adik badik jauh dia kira bau2 macang tu
xberapa bau sangat la ^__^

ni my cousin order nadia goreng sotong
sedap jugak ^__^

balik dari perlis singgh pacific kat rumah plak
mak nak beli krim uv aka sunblok
ehh tupun nak cita huahuahauhua bia la ni nadia nye blog hahahahha
ok tuja tok today mau demam lak aiyakkk
jap lagi nadia balas bw kamu2 k letih ni ana dugong dah mendarat
atas katil hahahahah ^__^

5 comments:

tiefazatie said...

nad g jln2 xajak..huhu..nak gak!best tue!hihi

N@di@ said...

hahahah iga pon ade pntai jugk ape kan hahaahaha

N@di@ said...

*ifa

BisKut ChiPmOrE said...

lapar..nak sket..sedapnya nadia makanan 2

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

sdapnye sotong goreng tepung ! fav !

Tolong Klik Saya :)