Pages

16 October 2010

" CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly "

MARI SERTAI CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly (click gambar dibawah!!)

" CONTEST MORTAR BOARD "
"The Beauty In Ugly "



klaka kan hahaa so nadia asa gambo ni sesuai gilew tok join contest ni
sebab memang 2 in 1... the beauty in ugly
sebabnye nadia agak cumil kan tapi dalam gambo ni menjadikan nadia so ugly hahahaha
agak perasan tak keterangan diatas hahaha ^__^
nila jadinya kalu camera xtahu dok kat mana awwww sungguh agak teruk mimik muka
nadia aiyakkk

ok kalau kamu-kamu nak join jugak
boleh klik banner or tajuk contest bawah banner k
good luck to nadia and kamu-kamu jugak

nadia nak tag

mamaiqy
akak has

nadia join lulus tak tuan contest
^__^

6 comments:

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

huhu...bestnyer convo!
eira next year lor!huhu

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

huhu...bestnyer convo!
eira next year lor!huhu

alinac lover said...

gudluck~

E.d.Y said...

thanks sbb join contest ni...tunggu keputusannya nnt...good luck..

p/s : untuk eira kat atas tu, xconvo lg pun boleh masuk...leh buat ucapan convocation untuk sesiapa...xperlu gambar

noreed said...

good luck for the contest

butterflyana said...

GOOD LUCK!

Tolong Klik Saya :)