Pages

Ads 468x60px

31 October 2010

" CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly "

NADIA JOIN LAGI

" CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly "

MARI SERTAI CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly (click gambar dibawah!!)

TAPI KALI NI UNTUK UCAPAN KONVO PALING UNIK
SO NILAH NADIA TERMAMPU BUAT


video

MACAM MANA UNIK TAK UCAPAN NI ^__^
SO TOLONG BAGI NADIA MENANG HOHOHO
OK NADIA JOIN LAGI SEKALI


tag

ryna tri asmara
ifa
mamarifqy
akak has
mish
mime ben

UCAPAN UNTUK SEMUA YANG DAH BERKONVO
^__^

HARAP NADIA ADE LUCK LA AMINNNNN

Cik Anita Songeh Giveaway


STICKY

SAMPAI 31 OKTOBER TAU



nadia join
Cik Anita Songeh Giveaway


nadia mau tag

IFA BUCUK
KAK HAS
MAMA RIFQY

OK NADIA JOIN TAPI NADIA BAB2 LUCKY NI
KURANG SUNGGUH LUCKY HAHAHHA
TAPI APA2 PUN NADIA TETAP BERHARAP NADIA ADA
LUCKY KAT GA NI ^__^

AWARD FOLLOWER KE500



1stly nadia nak mintak maaf sebab dah lama
nadia hutang kat tok esah ni ^__^
ni baru idea masa n mood untuk buat award untuk
"TOK ESAH"
xsangka upanya dah lebih 500 follower nadia
terima kasih kat semua yag sudi follow blog nadia tersangat sangat
BERTERIMA KASIH




p/s>> sowi tok esah nadia nye award tetap ada pink walaupun untuk kamu sebagai lelaki hohohoohoho ^__^ sudi la terima yer

ATIE : MY 1ST GIVEAWAY



nadia join
ATIE : MY 1ST GIVEAWAY

kalau nk join jugak klik banner k ^__^

~~~Teka Teki Dik Rizki~~~



NADIA JOIN TEKA TEKI DIZ RIZKI

Soklannye:
Teka benda dan jumlahnye....
Benda: BELON
Jumlahnya: 22 BIJI


ok lau nk join klik lah banner yer ^__^

tag
mamarifqy
akak has

Lucky Draw Anak Ayah


nadia join lucky draw
Lucky Draw Anak Ayah

kalu nak join klik la banner k

hope ade la lucky kali ni
^__^

BANTAL PANAS PERCUMA

http://4.bp.blogspot.com/_4Mr4aEmS7xE/TLFxQ8xRS_I/AAAAAAAAAKU/_PQbkqz5_L0/s1600/xxxxxxxxxx.gif

NADIA JOIN
ANJURAN BLOG BANTAL PANAS
DISEBABKAN TUAN BLOG DIA NK BAGI PERCUMA TAU
SO SAPA NK JOIN KLIK BANNER K ^__^

WISH ME LUCK YAAA AMINNN...

30 October 2010

BILA NADIA DAH MARAH MAKI SEMUA DAH KELUA

nadia pon nk buat macam ifa jugak
STICKY POST SAMPAI HATI NADIA PUAS JUGAK!!!!!

NADIA MANG MARAH OK SUNGGUH MARAH N GERAM TERSANGAT LA GERAM
KO LAYAN AKU BAIK2 ADE MAKNA SIAP AJAK AKU KAWIN BAGAI PADAHAL DAH TAHU AKU ADE BF DAN SIAP CAKAP MENDA KOTO NI APA KE HAL KO NI NAK NEGA KEW NAK MENGATAL...SOWI YER AKU BUKAN JENIS YANG KO NK AKU LAYAN KE
KALAU KO NAK NEGA KO BUAT CARA NK NEGA..JAGAN NAK MENGATAL2
NGAN AKU SIAP NK PIC SEKSI AKU..APE KE HAL BILA KO SLAH KO NK
SLAHKAN AKU BLIK WEIIII...AKU XKEJA AKU XDEW DUIT AKU XMINTAK
FREE BARANG KO
K DAH BAPE KALI AKU DOK MINTAK AKAUN KO
KO XLYAN BILA AKU SUH KO JADI PROFESIONAL NI AYAT KO BAGI KAT AKU
SO MANG KO DAH NAIKKN KEMARAHAN AKU OK
AKU SUNGGUH MARAH

NI AYAT SI BUDAK BAIK GILE TU BAGI KAT NADIA SILA BACA
YER KAWAN-KAWAN DISEBABKAN NADIA SUH DIA JADI PROFESIOANAL



alooo. saya tak ada masalah jika awak tak nak sekalipun. so, tak perlu saya lari. awak tak bayar deposit pun saya proses, saya siapkan. (orang lain bayar deopsit...) tapi bila awak kutuk peribadi saya, sorrylah ya. terima kasih. saya tak mengharapkan duit awak. dan jika awak tak banyak duit, tak ada kerja, itu bukan masalah saya. dont tell me your rubbish! TQ

ni nadia luah kat ifa sebab hati nadia pans gilew nadia xpndai mngrang nilah jadi artikel nadia tok luahan geram ni ^___^

nad_ia1589: ooooooooooohhhh sungguh celupar mulu
nad_ia1589: mulut
nad_ia1589: owang cakp baik2 persetankan
nad_ia1589: bila cakp cara kasar nk naik angin
nad_ia1589: hellooo
nad_ia1589: walpon aku xde duit bukan aku nk ko bagi aku free k
nad_ia1589: aku tnya ko
nad_ia1589: perlu baya ke tak duit deposit ko yg cakp xpa
nad_ia1589: ehhh ko ni kalau nk nega buat cara nk nega
nad_ia1589: ni ko buat aku susah k pak cik
nad_ia1589: aku kalo bukn sbb dah jnji dgn orang aku tak hegeh mintak no akaun ko
nad_ia1589: aku nk bya apa ku tempah
nad_ia1589: ko jgn dok kutuk2 aku
nad_ia1589: aku selama ni hormat ko sbb lbh tua dari aku
nad_ia1589: tapi ko macam dah melampau plk
nad_ia1589: aku mintak cara elok nk bnk in
nad_ia1589: ko dok kutuk2 aku lak
nad_ia1589: ko ingt aku xbolh byar kew
nad_ia1589: nk belas ehsan ko kew
nad_ia1589: sowi k aku xmintak ko free gift kat aku
nad_ia1589: ko yg beriya2
nad_ia1589: aku ada saba aku jugk k
nad_ia1589: ko len kali nk niaga jadi profesional
nad_ia1589: jgn dok mngatal
nad_ia1589: ni ko dok gatal2 lak ngan aku
nad_ia1589: siap cakp bnda xsenonoh
nad_ia1589: ko ingt aku ape kew
nad_ia1589: aku bermint dgn brang ko niaga bukn dgn ko k
nad_ia1589: kalu ko xnak pos ok
nad_ia1589: xpe
nad_ia1589: terima ksih bnyak2 lah ek
nad_ia1589: dok kutuk2 aku bagai
nad_ia1589: sedangkan aku xpenh pon nk kuang aja dgn ko
nad_ia1589: dah ko slah buat tmphn ko slahkan aku
nad_ia1589: lak
nad_ia1589: aku nk baya ko... ko blagak plak lak
nad_ia1589: aku tau ko xmati xmakn duit tmphan aku
nad_ia1589: tapi aku teramat kesal pasl kes ni
nad_ia1589: sowi kalau xpuas hati aku merebak dalam blog aku
nad_ia1589: aku cakp baik2 dgn ko...ko buat cam ni lak
nad_ia1589: haaaaa ok xpa
nad_ia1589: kalau macam ni la cara ko layan customer
nad_ia1589: xtaula
nad_ia1589: macam mana ko bolh maju
nad_ia1589: tapi aku bukn doakan ko xmaju palk kan
nad_ia1589: xbaik doakan kebrukkn owang lain tapi
nad_ia1589: kalau perangai macam ni
nad_ia1589: paham2 jelah
nad_ia1589: patt melayu sush maju
nad_ia1589: diseabbkan adew orang macam ni
nad_ia1589:
nad_ia1589: aku dah bapa kali mintak no akaun ko buat xtau lak
nad_ia1589: nk slahkan aku lagi
nad_ia1589: mang dasar
nad_ia1589: aku mang xbolh blah bila orang buat dajal kat aku
nad_ia1589: nadia geram ok
tiefa_87: nie sape die nie nad?
tiefa_87: blur jap
tiefa_87: kuang ajar gak
tiefa_87: mulut cibai nie die tue
nad_ia1589: ni nadia yg maki bnyak2 tu
nad_ia1589: yg ats tu ja dia
tiefa_87: tau2
nad_ia1589: si alaijaya
nad_ia1589: yg nadia tmpah mug
nad_ia1589: ifa ingt tak
tiefa_87: owh...
tiefa_87: tau2
nad_ia1589: dia ni gatal ok
nad_ia1589: sungguh gatal
tiefa_87: pe mslh die nie?
nad_ia1589: nk pictre nadia la yg seksi
nad_ia1589: apa la
nad_ia1589: pastu nadia xlyan
nad_ia1589: dia anta lagi nk gamba nadia bju raya la
nad_ia1589: apa la
nad_ia1589: siap cakap mnda xsenonoh lagi ok
nad_ia1589: mang geram tapi nadia cakap kat dia
nad_ia1589: nadia hormat abg so abg tolong hormat nadia
nad_ia1589: dia ok jap
nad_ia1589: pastu dia jadi gila babi
nad_ia1589: sbb dia nk gift kat nadia satu mug tapi nadia
nad_ia1589: bg gamab my chnta sbb nk kasi for besday dia
nad_ia1589: dia macam xpuas hati
nad_ia1589: lak
nad_ia1589: n dia msg nadia tny gamab yg 3lam blog artu ke n sklai bntal
nad_ia1589: tanpa nadia xbals dia siap prnt gmab bntal skli
nad_ia1589: kat mug
nad_ia1589: mang djal
nad_ia1589: sbb dia slahkan nadia sbb nadia xbls msg dia
nad_ia1589: mang la nadia xbls dah nadia tdow
nad_ia1589: mang babi la
nad_ia1589:
nad_ia1589: haaaaaaaaaaaaaaaaa
nad_ia1589: nadia yg comel telah maki2 bagai ni
nad_ia1589: ni mkna nadia sungguh skit hati ok
nad_ia1589:
nad_ia1589: pastu dah nadia kata la
nad_ia1589: knpa abg xtggu nadia jawab dulu
nad_ia1589: dia dah mula nk mrah nadia
nad_ia1589: sbb sblom ni dia abg syang ngan nadia ok
nad_ia1589: hahahah
nad_ia1589: tapi nadia bhasakan dri nadia ttp nadia
nad_ia1589: hahahahha
nad_ia1589:
nad_ia1589: pastu dari abg sayang
nad_ia1589: saya awk sudah
nad_ia1589: n nada macam xpuas hati
nad_ia1589: dia kata nadia xbls msg dia
tiefa_87: aik.
nad_ia1589: yg dia memndai wat apakan
tiefa_87: pelik2
tiefa_87: ei
nad_ia1589: pastu nadia kata la
tiefa_87: mmg xptt btol la die tue
nad_ia1589: nadia ni xkeja
nad_ia1589: xbnyak duit
nad_ia1589: ni abg buat nadia nk kena baya
nad_ia1589: lari bget la
nad_ia1589: asal 48 jadi 63
nad_ia1589: mang sunggh geram la kan
nad_ia1589: ingt duit datng golek2 kew
nad_ia1589: pastu dia cakp ape
nad_ia1589: ok xpe kalao awk xnk xpe saya simpan ja
nad_ia1589: mangg adat lam niaga ada rugi
nad_ia1589: mang celak........ betol la
nad_ia1589: dah nadia cakp xpe nadia bya la
nad_ia1589: bg no akaun
nad_ia1589: ni xbg2 smapi sekrang
nad_ia1589: pastu nadia semlam kot mintak no akaun
nad_ia1589: n nadia cakp tolong jdi profesionl
nad_ia1589: jawapn dia seperti di atas
nad_ia1589: mang dasar kan
nad_ia1589:
nad_ia1589: nadia sunggh geram ok ifa bila owang dajal kat nadia
nad_ia1589: sbb nadia dah jnji dgn orng lain
nad_ia1589: kalau tahu la jadi cam ni mang
nad_ia1589: nadia xtempah kat dia ok
nad_ia1589: SUMPAH XAKAN TEMPAH DAH KAT DIA
tiefa_87: adeh...ntah pape nie
tiefa_87: gle sek kali nad
tiefa_87: adeh
tiefa_87: camnie la nad
nad_ia1589: MUNGKIN JUGK
tiefa_87: nad tkr je hadiah ke
nad_ia1589: N NADIA AKN SEBARKAN KAT BLOG
nad_ia1589: BIA JA
nad_ia1589: tapi dia dah sipakn tau ifa
nad_ia1589: siap dah tunjk kat nadia lagi
nad_ia1589: niii
nad_ia1589: tapi dah perangai dasar tu
nad_ia1589: orang dah nk bayaq nk tunjuk ego konon
tiefa_87: abes tue yg xnk bg nie pahal
nad_ia1589: mang la dia xmati makn duit nadia tu
nad_ia1589: tapi dia sunggh kurang ajar ok
nad_ia1589: mang nadia dah hilng sabar tersngt2
nad_ia1589: bila knyattann sperti diatas dikelurkan
nad_ia1589: disebbkan bukan salh nadia..tapi nadia dah padam lak msg2 dia
nad_ia1589: tersgt rugi
nad_ia1589: nadia dah padam msg2 dia
nad_ia1589: aiyakkk
nad_ia1589: kalo tak lagi kuat bukti
tiefa_87: laa...naep dh padam
tiefa_87: btol2
nad_ia1589: dah lama la ifa
nad_ia1589: nadia kan xlayan dia
nad_ia1589: dari mula nadia tmph dia dah mula mngtal
nad_ia1589: so nk layan lagi owang macm tu
nad_ia1589: sblom raya lagi
nad_ia1589: dia mngtal
nad_ia1589: sblm tu nk gamba seksi nadia
nad_ia1589: bila nadia xkasi nak gmab raya lak
nad_ia1589: elooo my chnta pon xover mintak pic macam tu
nad_ia1589: yg ko nk pic aku macam tu
nad_ia1589: sapa ko
tiefa_87: ei
tiefa_87: gle2
nad_ia1589: tolong ckit wahai manusia gatal
nad_ia1589: hahahha....tadi bila nadia on ym
nad_ia1589: tb2 nmpak msg dia cam @#$%$%^%$
nad_ia1589: tu memang pans ok
tiefa_87: sabar2
nad_ia1589: walpon kat cini hujan
tiefa_87: haha
nad_ia1589: hahahha

p/s nadia xtahu macam mana korang dgn dia... bila korang order kat dia..bukn niat nk malukan sapa-spa tapi bila diri kita dihina nadia xkan diam....
kalau dgn korang dia ok mungkin korang sunggh bertuah
sebab takdir xtentukan korang kena macam nadia
tapi dgn nadia dia macam tu so nadia tersngat skit hati bila
knytaan dia macam di atas


kepada ko aku xkeja ke aku xdew duit ke aku bukan suruh ko bagi aku free aku nk baya
tapi ko persetankan aku..so harap maaf bila hati aku dah skit knytaan ini jadi luhan...

GRAF NADIA COMEL KAN ^__^

nadia suka kumpul menda comel-comel ni heheehhe
so arini nadia mau nunjuk la satu benda comel nadia kumpul
tapi nunjuk ni bukan atas dasar niat riak mau menunjuk yaaaa
ampun itu ^__^ nadia sekadar mau mencatat kenangan ini hohohohoh
skema tak ayat tolong jagn muntah ^__^

ok meh negok menda apa la nk nunjuk ni kan
comel tara mana sangat la kan xpe tengok ja la laynnnnnn......


ni dah penah tunjuk dulu tapi saja nk tunjuk lagi
rekod penah nadia buat sampai sekrang
xdapt dah hahahha so tolong gelak ^__^


yang ni sebab apa ditunjuk sebab xpenah dapt paling
tinggi macm ni per jam orang datang kes apa la pasal ni
sampai berduyun-duyun masa ni ek

haaa ni la yg comel lote tu hahaah
cantik ja tangga dia kan ^__^

yang ni sebab tengok sama ja walapon graf turun tapi
takat dia sama macam mana buat ek
serius xsengaja

ni pon sama jugak cuma hari 22 oktober ada lam minggu ni

so tujalah nk tunjuk walapun ade yg cakp garf uv xbanyak mana
ada hati nk nayang kalau ade yang kata cam tu sila
press ctrl+f4 k ^__^
hehehehe ma kasi sudi terjah hehhehee

CONTEST NAMA UNTUK ANAK WA





NADIA JOIN

CONTEST NAMA UNTUK ANAK WA



SYARAT-SYARAT YANG DIKEHENDAKI
lu buat entry 'NAMA UNTUK ANAK WA' dalam blog lu.
lu perlu lengkapkan tempat kosong ni dengan nama RAJA_______SHAH.
jadi follower wa.dan taruk gambar baby wa suka kat bawah sekali nih.
tarikh tutup : SAMPAI ANAK BUAH WA LAHIR TERUS TUTUP TARIKHNYE. 14hb 11
post link entry lu sebagai komen dalam entry ini.
tag kawan lu sekurang kurang 3 orang.(pastikan mereka tahu lu tag dorang okeh..)




OK NAMA YANG NADIA CADANGANKAN

RAJA IZZUL ISLAM SHAH
MAKSUD NYA KEMULIAN ISLAM

RAJA AMSYAR SHAH
MAKSUD NYA YANG CERGAS

RAJA ADLI FARIS SHAH
MAKSUD ADLI KEADILANKU,KELURUSANKU,FARIS YANG ALIM

OK TAG

mamarifqy
ifa
akak has

TIMA KASIH CIK GAYAH BAGI NADIA HADIAH!!!

hadia cik gayah telah sampai ok n sungguh nadia teruja
sebab hadia ni antara sebab special bukan menang pertandingan
CONTEST BERSAMA SI KECIL
tapi tolong pegi ucapkan tahniah kat semua pemenang hahaha
dan secara tak langsung nadia bagitahu pemenang
sungguh baik hati cik gayah ni...nak tengok hadia dia sungguh comel
siap dapat box pun comel ok


mula2 nadia sungguh xingat n pelik sapa yang kasi nadia hadia
sebab nama dia sungguh nadia xkenal
tapii.....bila buka..

owhh comel kannn haaaa bila buka bawu nadia tahu cik gayah nye
hadia sungguh cepat awww tima kasih sgt2 cik gayah ^__^

29 October 2010

REDGURL 1ST GIVEAWAY



NADIA JOIN
1ST REDGURL GIVEAWAY

TARIKH PENYERTAAN ADALAH MULAI
11 OKTOBER 2010 HINGGA 11 NOVEMBER 2010


SO SAPA NK JOI KLIK BANNER K
HARAP NADIA ANTARA YANG BETUAH TU AMINNN ^__^

" CUTEST BABY CONTEST " bersama Sinar Raudah

nadia join

CUTEST BABY CONTEST BERSAMA SINAR RAUDAH

ni gamba yang di comelkan anak my cousin ^__^


nama MUHAMMAD HUSAINI BIN YUSRI
umur 6 BULAN
nama cik yon dia ^__^ NURUL NADIA BT ISMAIL (anak cousin)

comel kan so akak tolong kasi nadia menang hahahah
masa ni dia ngah tension teruk sebab dok tuggu dokter
sebab dia batuk sakan masa ni tegok muka tension dia
awwww adik wat cik yon rindu


ok kalau sapa nak join
boleh ke blog
SINAR RAUDAH
cepat tau sebelum 31 oktober 2010

wish nadia luck yer aminnn ^__^

27 October 2010

HARINI PUNYA CERITA ^__^

berita gembira untuk pemenang contest n luck draw nadia
hadia kamu-kamu nadia dah pos kan cuma pemenang 1st n 2nd belom sebab
ada problm ckit....mug xsampai lagi ^__^

dan arini nadia bawu balik ni dari kuala perlis g makan
laksa kuala perlis sedap ok!! huhuhuhuhu
meh tengok cini malas nak taip ni pening sikit plus letih ^__^


mula-mula singgah tepi pantai tapi xbes sgt ramai owang
n terus ja g makan kat kola perlis

tempt tu dekat kastm kuala perlis senang nak cari kan
^__^

mak nadia makan pasembor pon sedap jugak ade
ketam tokua cucr udang n sma waktu untuk pasembor ^__^

ni la laksa nadia makan sedap buatan sendiri laksa dia
mang sedaplah rasa macam mana xtau nk cakp yg pasti rasa laksa
la kan hahahahahaha ^__^

aii mcd ade kat perlis????
owhh bukan ok ni nadia bawak dari alor setar ^__^

apakah ini adakah cokodok goreng pisang atau cucur udang
owhh bukan semua jawpan di atas ni adalah sotong goteng tepung yer
sedap ni nadia yang order n habiskan 80% darinya hahahah
sungguh kebulur ^__^


ni sos dia itu sostong ehhh bukan paul yang mati tu k
ni maybe adik badik jauh dia kira bau2 macang tu
xberapa bau sangat la ^__^

ni my cousin order nadia goreng sotong
sedap jugak ^__^

balik dari perlis singgh pacific kat rumah plak
mak nak beli krim uv aka sunblok
ehh tupun nak cita huahuahauhua bia la ni nadia nye blog hahahahha
ok tuja tok today mau demam lak aiyakkk
jap lagi nadia balas bw kamu2 k letih ni ana dugong dah mendarat
atas katil hahahahah ^__^

TENSION OK

ni nadia tension ok setiap kali mandi ja ada ja suka skodeng
xde keja lain ka...xmalu ka dok skodeng nadia mandi ni...
nadia bukan nk tduh sapa2 tapi nadia geram...dah lama
nadia perasan kes ni tapi malas nak ambik pot lagi...
tak baik tuduh2 kan...nanti dosa lak yang xbesalah dituduh-tuduh
nadia penah gtaw kat mak nadia..mak nadia boleh gelak j..
aii geram tol nadia...dah nadia suka mandi malam2...lagi banyak plak tu
buat muka xbesalah...kalau pagi kurang ckit sebb mybe diowang pegi mana-mana
buat hal masing-masing dating kew apa ka xyau la nadia
tapi tetap ada jugak...walapun siang xmalu betol la..xtakut owang nampak diowang ke
yang dok skodeng nadia dok mandi ni...nadia tension ok
dengan diowang ni....dah nadia teramat geli dengan diowang ni
besa2 palk aiyakkk menci tol dengan diowang ni.....
nadia brani buat laporan yang memang diowang lah yg
suka skodeng nadia bila mandi....malu nadia tau waaaaaaaaaaaaaaaa
hajaham betol kau cicak

hehehehe nadia xank letak pic diowang ni
sungguh geli ok


GIVEAWAY PERTAMA ATIE AIZAM



GIVEAWAY PERTAMA ATIE AIZAM
nadia join 1st lucky draw blog akak atie
sapa nak join klik la banner ok
nak tau hadia ape kena la g terjah tgk sndri huahuahuahua
aiyakkk jahat ini bdak ^__^

ok mau tag

akak has
ryna tri asamara
mamaiqy
fatin hanani

Tolong Klik Saya :)