Pages

15 September 2010

Contest "Sayang Adik" By AM Collection

Contest "Sayang Adik" By AM Collection

Terma & Syarat:

1. Tulis entry bertajuk ”Contest Sayang Adik By AM Collection”.

2. Letak Gambar Contest ini di sidebar blog dan link kan kepada entry ini

3. Letak gambar anak anda yg menunjukkan kasih sayang adik beradik (dgn sepupu pun boleh). Hanya sekeping gambar aje ya... Lepas tu cerita sikit tentang gambar tu...

4. Letakkan link & banner blog2 di bawah ini di sidebar blog anda sbg penaja bersama. Juga jadi follower mrk...
http://alishamardhiyah.blogspot.com
http://semua-barangmurah.blogspot.com
http://amphotogroup.blogspot.com
http://neezscollection.blogspot.com


5. Lepas tu tinggalkan komen dengan link sebagai tanda penyertaan kawan-kawan.

6. Tarikh tutup contest ni adalah sebelum 11.59pm pada 30 Sept 2010. Sebanyak 8 orang pemenang akan dipilih secara rawak.

Hadiah Yg Menanti Pemenang
1. Pakej Fotografi bernilai RM80 - Sumbangan AM Photography
2. Pakej Fotografi bernilai RM50 - Sumbangan AM Photography
3. Pakej Fotografi bernilai RM20 - Sumbangan AM Photography


5 Hadiah Saguhati
Voucher (RM5) utk pembelian di Alisha Mardhiyah Collection, AM Collection & Neez's Collection

ok nadia joinkan pictre ni



ni anak my cousin
abg dia nama muhammad hairie
n adik dia nama muhammad husaini
masa ni adik dia lam pantang si abg ni
kalau tengok adik dia nagis dia akan gelak gulink2
xtau ape yang dia asa kelakar bila adik dia nagis sungguh pelik ini budak
n adik dia tengok ja kecik tapi nagis boleh gegar air dalam gelas hohohoho

3 comments:

sweet-ladybird said...

bedak sejuk ke kat muka baby tu.. comelnye baby tu..

Gayahspears said...

cumel (^_~) gdluck yank

AM COLLECTION said...

Salam,
Terima kasih sudi join contest... Utk makluman, tarikh tutup contest telah dilanjutkan sehingga 30 Oct 2010...
Nnt tlg tambah banner penaja & my blog kat senarai blog list ya... thanks... :)

Tolong Klik Saya :)