Pages

23 September 2010

HeEYyYY BABy LoOk At Me!!!!

gempaq ke tittle tu hahahahah tapi cuba kowang sebut macam lagu
perfect SIMPLE PLAN

mesti gempaq macam tu kuikuikuikui
ni xdew kena mengena bagai dengan simple plan tu
hanya coretan seorang
budak perempuan
pelukis plan kuikuikui plan yang kat blakang ja sama yer
dah dah dah simpan itu mengarut!!!
ni saja gatal nak bnyakkn n3 nadia nk cita pasl
i have a new fren walawehhhh (^__^)Y
nak ke kenal dengan kawan bawu nadia ni
tapi dia ni xpandai cakap panadai tengok ja
pastu setiap kali nk kawan dengan dia ada syarat lak
kena ambik kain selmbut belaian ibu
tenyeh-tenyeh dia pastu boleh ngam
ermmmm kena jaga ckit dia ni sbb nk kawan lama
t dia majuk susah nadia kuikuikui
ok STOP campakkn kemegarutan itu di mana2 sahaja ok ^__^
nadia nk tunjuk kawan bawu nadia sebelum xpenah pun berkwan dengan dia
tapi di saat memerlukan dia hampir menghulurkan bantuan
ehhh mengaraut lagi..heheeh
xsaba kamu-kamu ni nak tahu siapa kawan bawu nadia saba k
kan itu separuh dari iman kan ok ok ok serius
ni haaa kwan bawu nadia
teeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttt



ni la dia kawan nadia yang xboleh cakap tu
tapi boleh meliaht kuikuikuikui



eh eh eh comel lak budak bawah ni ngan kawan bawu dia
huhuhuhuhu dah tolong muntah kat tempat lain
jangan muntah kat blog nadia ^__^

ni ada sampingan lagu simpln kowang dengr la dia sebut macam mana
title kat atas ni ok ^__^


5 comments:

ard said...

welcome to the world of 4 eyes! hehe

+akufobia+ said...

hee.boleh tahan berapa lama ni sebelum jumpa lagi kawan baru?haha.

Miya Rokujochigusa said...

Nadia. .ada kawan baru. .mcm kawan baik akak tuh. .ehem nadia nak tanyer, nadia tgk nuffnang akak tu betul tak? Blh tak tempek pakai widget html , sbb akak tk brani or takut or tk pandai adjust html templat tu. .

Kuman Chaos said...

kiranya sekarang nih ada mata 6 la ek... :)
kuman "Sakit Kepala ku" Entry

shark said...

cm smart jer spek tue
leh pinjam)

Tolong Klik Saya :)