Pages

Ads 468x60px

19 September 2010

ok uNTuK MeNjAwAb PeRSoAlaN NaDiA SeNdIrI N tOlOngGgGg

NADIA nak tanya ada sapa2 atahu tak macam mana
nak bauat niiii setiap kali url blog nadia di blog list
xnaik update terbaru nadia dai ajadi macam ni









dulu memang nadia penah namekan blog nadia dengan nama tu
masa time xaktif lagi ^__^ tapi bila nadia tuka url blog
n nama blog bila owang len nak blog listkan blog ndia
jadi seperti di atas kenapa yer
nadia dah try masukkn url macam wan hazel ckp pun xboleh
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


KALAU ADA SAPA TAHU BOLEH TOLONG NADIA TAKKKK
tapi nadia nak uacapkan terima kepada
kamu-kamu yang sudi blog list blog nadia
sayang kamu lah


11 Comment:

FloEllen said...

dik, yang tu tmpt org lain ker atau tmpt adik sendiri ya...sebab kalo tnpt org lain adik kena suruh dia sendiri tukarkan sebab dia dah set cam tu kat blognya..cthnya kalo akak nak simpan link ngan blog adik dlm blog roll akak kan..so apabila dah di masukkan akak blh rename kan so myb dia dah set bgtu kat sana...

hmm..entah apa2 la akak merapu ni..kalo tak betoi sowi yer..akak pn bukan tau sangat...myb jer..hahaa

FloEllen said...

sowi..akak mcm tak faham plak apa mslh adik ni sebenarnya..hmm..mksd adik even adik ada n3 baru tp tak naik kat blog org lain ker...hehe

FloEllen said...

sowi..akak mcm tak faham plak apa mslh adik ni sebenarnya..hmm..mksd adik even adik ada n3 baru tp tak naik kat blog org lain ker...hehe

Afiq said...

hehe same mcm kes afiq la ni..sebenarnye afiq pun xtaw nk solve kan cane..nk x nk kene sruh orang yang follow kita tu remove kite then follow balik baru ok..

mama rifQy said...

ha?
nadia tak faham la nadia..nape sbenarnya..kat blog akak ok je.kuar je yg updated post dari nadia!
kalau nk suh kuar kat blog org,,org punye blog yg kne setting!
or msaalh ape sbenarnya..hehehehehe

LeEsA™ said...

sy dh letak kamu dlm blog list saya. so far okay jeh . tkde masalh pun :)

BisKut ChiPmOrE said...

eh..yg first2 2 macam blog biskut je..hehehehe..tau xpe.
biskut da update tp tetap xleh updatekan blog kamu..nape ek?

BisKut ChiPmOrE said...

biskut tgk sekarang da boleh da...nadia punya blog da selalu update...
2 kadang biskut pelik bila tgk nadia xupdate..padahal ari2 biskut masuk blog nadia...then ari2 ada entry baru

haszuraidah ishak said...

ha..sblom2 ni memang gitu la..jadi akak selalu takleh tgk entry terbaru dr nadia..tapi skang dah ok!!!

syaiza - chan said...

eh....yg bwh skli tuh cm knl blog spe...hehe..

a'ah larr kak nadia...ceja pown kdg2 plekk coz blog kak nadia lau dah diupdate pown bnda alh tuh x gerak2 jd latest update...ermm....ssh nyew...lau kak nadia dah jmpe cara nk solve prob tuh gitau ye coz nnty ceja leh btulkn blik prob blog kak nadia yg ada kat list ceja uh...huhu

Latifah said...

Nadia g tgk entry akak. .akak copy dr blog org nk jelas pun tak tau. .tp mang ada masaalah dgn blog skrg. .

Tolong Klik Saya :)