Pages

27 September 2010

Majlis Perkahwinan Nur Nadia SM Nasimuddin- Anak Pengasas NAZA

aaawww pasal kawin lagi asanya dah kecoh kat fbook pasal video ni
tapi nadia ja ketinggalan zaman lagi kot hahahahhaah
ehhh nama si pegantin pon NADIA jugak adakah nadia bakal mendapat majlis sebegini grand n pengolahan video yang mantap huhuhuh
tapi kalau nadia xnak la wat theme macam ni nanti bakal dapt kutukkan hebat hohohoho macam-macam pendapat yang di bagi kat youtbe ni tapi nadia setuju
dengan pendapat sowang ni tengok apa dia kata



SO MEH LA TENGOK MAJLIS NI
hebat bukan



ehhh dah tengok belum pasan tak lepas sah akad nikah
diowang tepuk tangan adoiii adakh itu effect movie atau real
tolong jawab bagi pihak nadia ^__^

17 comments:

anis hamzah said...

tak perlu lah ikut budaya barat sgt kankan..buat je majlis yang ikut hukum agama islam cukup...yang bertepuk tangan tu lagi la bukan cara org islam..knape perlu tepuk tgn..pelik je... ini pendapat anis je :)

Dc said...

Dc x bbpa ska tgok sbb terllu byk bnd2 luar d masuk kn dlm ne. pasal tepok tgn tu Dc x tau nak ckp ape..sppt nye..dia org sbt alhamdulillah n menadah tgn kehadrat ilahi..tp ne x..tepok tgn..huh die org ingt ne org buat pertandingan kara-oke ker.ape..huh..

eliana_adnand said...

salam singgah..
sume org duk sebok nga wedding fairytale die ni kan..
tau laa kaya..tp mcm membazir je..
yg part lepas akad nikah tu pon, tkejut sgt tgk..
tlalu western kot kn.. ^__^

CiK QiQi said...

Qiqi tengok da kt FB ritu..hurm..bagi Qiqi memang le meriah sesangat..fairy tale..tp jangan la sampai lupa adatistiadat kite...

Pas laki 2 da ucap akad nikah tu, perlu ke nak tepuk2 tangan? Xperlu kn...lebih baik n mulia bile kite menunjuk kn rse gembira 2 ngan mengaminkan n bsyukur ke atas nikmat n peluang yg ALLAH da bagi.

Ni cam da ala2 kebaratan lak...konpius qiqi

N@di@ said...

kesimpulan yang terbelit kat cini bnyak negatif dari positf kan kan kan :) jagn maarh tuan punya badan ini semua pndapat rakyat mlaysia yg bebs mmberi pndapat ^__^

shark said...

xtau plak ada negatif pasai nie
tp wedding tu mmg gempak.

puteri cahaya. said...

erm, well.. sgt cantik tapi, kite org timur dan islam.. sendiri faham2x sudey.. tepuk tangan tu maybe sume dah exited and budaya dorg camtu kowt.. btw, bagi pu3, xnak la mengimpikan majlis camtu.. cukup la dgn budaya melayu sebab, pu3 nak jadi perempuan melayu terakhir... hehehe.. budget tu pun besar gileww tu.. huhu :)

si dia said...

euww..
mmbazr nye..
sdekah kt ank yatim o bntu org ssh tu lg bguz...huh
melayu3...

annazanariah said...

for me, tak kisah la dia nak buat besar2 sebab dia terlebih mampu. tapi, perlu jugak ingat agama Islam dan adat MELAYU jgn tinggal belakang. paling TAK BEST tengok tu half naked 'hercules' tu siap pegang tangan pengantin ppuan masa nk naik benda ape tah tu. sgt tak sesuai la kan..

kalau u all nak tau pendapat anna tentang perkahwinan boleh baca sini >>> http://annazanariah.blogspot.com/2010/09/aku-terima-nikahnya.html

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

hehehe dik nad, nak trgelak lak akak bila dgr bunyi bertepuk tgn 2.. mcm depa baru pas nynyi wat konsert plak.. kan ke elok trus je dgn doa.. kalo owang nanes ke leleh air mata lepas je kadi kata SAH 2 slalu dgor.. tang tepuk tgn ni ermmmmm mcm pelik je.. neway mmg grand erk..

Azuan said...

tak elok sebenarnya...kalau boleh bair beserdehana...huhuu

ard said...

x setuju dgn greek style. huhu

ard said...

x setuju dgn greek style. huhu

noor afzan said...

tak nak lah habiskan duit camtu.
huhu~

Siti Zafira said...

seriously, fira dengan kawan-kawan tengok pun terkejut.

oh my, clap their hands..?
boleh pulak tu serentak.
seolah-olah macam dah jadi kemestian dalam kalangan orang yang terlalu kaya mcm diorang atau dirancang pada awalnya?

haih, entahlah..

awalnya, kitorang tak nak kaitkan langsung dengan western style.
we just asked "mana doa amin sebagai tanda syukur sudah selamat bernikah?"

but then, ada pula kawan fira yang tanya tentang gaya greek tu.
gaya tu seolah2 menggambarkan betapa kita perlu mengikut konsep dewa dewi..?

sebab greek style macam tu lazimnya bersangku-paut dengan konsep dewa dewi greek. boleh refer sejarah.

hurm..
apa-apapun mendoakan yang terbaik buat mereka.
kekal bahagia selamanya.
Ameen..

meera^da cute..*_* said...

gah sungguh!
doakanlah perkahwinan mereka kekal..kalo tidak, sia-sia duit yg ditaburkan..

Solihin Zubir said...

bersederhana sudah..
islam pun x galakkan berlebih-lebihan..

Tolong Klik Saya :)