Pages

Ads 468x60px

17 September 2010

I LOVE U CONTEST..!!!

contest ni dari cik kecil molek ni yer
AsRa or AsH.




ni syarat2 peryertaannya:

1) Open to ALL bloggers
2) Buat satu entry bertajuk "I LOVE U CONTEST"
3) wajib menjadi follower blog ni dulu
4) Letakkan banner contest di tepi sidebar blog dan juga entry korang
(harus ada link back ke contest ini ye)
5) sila tag 3 bloggie laen lebih ramai lebih bagus eah
6) jangan lupe comment post ni supaya senang ash nk ambush peserta2

tema concept CONTEST ni adalah dengan cara mengUPLOADkan gambar anda bersama dengan orang tersayang sama ada

♥ gambar bersama mama tersayang @
♥ gambar bersama papa tersayang @
♥ gambar bersama sister/brother tersayang @
♥ gambar bersama BF/GF tersayang @
♥ gambar bersama BFF tersayang

dan beritahu kenapa anda sayang dia...

ok semua dah n ni sebab nadia sayang dia
n ni pic nadia tempekkan
dia mang xsuka bergambar sebab tu saja dia wat muka cam tu
sebab tengah main lappy nadia huhuhuhu



nadia sayang dia
.....sebab....
kalau nadia sayang owang lain
belum tentu owang tu baik macam dia
kalau nadia sayang owang lain
belum tentu owang tu suka makan nasi kerabu macam dia
kalau nadia sayang owang lain
belum tentu bila nadia demam owang tu akan datang jaga nadia macam dia
kalau nadia sayang owang lain
belum tentuowang tu adew bibir seksi macam dia ^__^
kalau nadia sayang owang lain
belum tentu owang tu rambut perang semula jadi macam dia
kalau nadia sayang owang lain
belum tentu yang pastinya bila nadia tdow berjam-jam
owang tu sanggup alaskan tangan gantikan bantal macam dia
so sebab tula nadia sayang dia sesangt



ok mau tag

mamarifqy
biskut chipmores
ryna tri asmara

done
Photobucket

8 Comment:

Latifah bee kay said...

Hehe. .gud luck nadia, mang gler contest ni. .

Latifah bee kay said...

Aik. .cepattnyer. .eheks. .nadia tag contest apa eh?

Fane Davis said...

wawawa...memang romantik ayat you....comel lah...menang punyer neh....

N@di@ said...

hope macm tula fane wish nadia luck k huhuhuhu

Fane Davis said...

nadia pasti boleh menang punyerr!!!

haszuraidah ishak said...

amboi2..hihihi..good luck yer..

N@di@ said...

huhuhuhu fane n kat akak haszuraidah
tima kasih hope ade luck la....^__^

Solihin Zubir said...

kalo pix ngan ex GF bley x? hehe..

Tolong Klik Saya :)