Pages

Ads 468x60px

18 September 2010

sPECiAl tHaNkS To DEaR rYnA..bLOgGEr..n KaNdA AzMI ^__^

nadia dapat award setia dari dear RYNA yeaaaaaaa
comel kan award ni....macam lam alam fantasi jew asa bila tengok hehehehe
ok ni adew beberapa soalan yang dear RYNA dera suruh buat ^__^
baca kat bawah ni lau nak tahu penderaan itu

Photobucket

Photobucket

Photobucket



berikan 1 tajuk lagu yang ada perkataan "setia" :)
2 blog pertama yang kamu singgah setiap kali online :)
tag rakan bloggers yang selalu bertandang ke blog kamu :)
jangan lupa ucapkan thanks dekat dorang sebab setia datang blog kamu, okay :)


jawapan soalan pertamaPhotobucket
SETIA KU KORBANKAN
nyayain fauziah latif
jawapan soalan keduaPhotobucket

ermmmmm nadia masuk blog owang bila tengok
nama dia atas skali dok lam chat box sallu nadia macm tu la

jawapan soalan ketigaPhotobucket

semua yang sllu memenuhkan chat box nadia
nadia tag yer

ok special thank nadia nak cakapkan kat kamu-kamu yang
baik hati selalu datang jenguk blog nadia
kerana kamu-kamu jugak trafic nadia meningkat
bak kata artis siapalah mereka tanpa peminat
so bak kata nadia siapalah blog nadia
tanpa kunjungan kamu-kamu
boleh kew macam tu dear RYNA
Photobucket


haaaaa ok ni adew lagi satu nadia nak cakap kat kanda azmi dear RYNA
nadia suka ayat yang dia bag kat dear RYNA aritu so nadia ada join contest
n tiba-tiba asa macam sesuai lak ayat tu digunakan untuk
contest tu...CONTEST tu tajuk dia I LOVE U CONTEST
kalau kamu-kamu nak tahu apa aayat kanda azmi bagi kat cayunk bucuk dia ni
haaaa baca kat bawah ni
sweeet gileww awwww tepikat suda.....
"kalau disusun 3000 perempuan cantik depan mi pun, mi tetap pilih sayang. sebab belum tentu lagi dorang baik macam sayang. belum tentu lagi dorang ada 3 lesung pipit macam sayang. belum tentu lagi dorang suka ABC macam sayang. belum tentu lagi dorang comel macam sayang..." - kanda azmi tercinta :")

n ni nadia edit for kanda nizam nadia huhuhu
untuk contest harap boleh menang guna ayat keramat cinta
kanda AZMI n dear RYNA
yer aminnnn......
Photobucket
nadia sayang dia
.....sebab....
kalau nadia sayang owang lain
belum tentu owang tu baik macam dia
kalau nadia sayang owang lain
belum tentu owang tu suka makan nasi kerabu macam dia
kalau nadia sayang owang lain
belum tentu bila nadia demam owang tu akan datang jaga nadia macam dia
kalau nadia sayang owang lain
belum tentuowang tu adew bibir seksi macam dia ^__^
kalau nadia sayang owang lain
belum tentu owang tu rambut perang semula jadi macam dia
kalau nadia sayang owang lain
belum tentu yang pastinya bila nadia tdow berjam-jam
owang tu sanggup alaskan tangan gantikan bantal macam dia
so sebab tula nadia sayang dia sesangt


so itu aja un
tuk post kali ni sekali lagi nak cakap
thanks to all k
Photobucket
Photobucket


p/s Photobucket dear ryna tolong pasang BLOG ARCHIVE huhuhu dekat setengah jam nadia mau cari ayat kanda azmi tu :P

1 Comment:

Ryna Tri Asmara said...

hahahaha~ thanks nadia !!!! :D sorry tau x letak blog archives. mmg niat pun. ekekekekeke~ yang ne entri bulan berapa yea ? saya pun x ingt. mwahahahaha~ tabah nya nadia cari ;)

Tolong Klik Saya :)