Pages

15 September 2010

siApaKAh yAnG PaTuT dIsALhKaN...??????


yeaaaaa 1stly nadia suka perfume hadia nadia dah samapai tapi malang nye ada pihak tidak bertangunjawab telah merobek sampul bekenaan
kat sini nadia mau nanya siapakah yang patut dislahkan
adakah mereka dan keluarga mereka
ehh apa kena lak huhuhu
haaaa adakah pihak pos malaysia yang patut disalahkan
asanya dia xsalah sbb pos malaysia adalah hanaya sekadar nama
huhuhuhu ataupon abg posmen yang patut disalahkan ataupun cik akak
dan cik abg yang mengasingkan sampul2 surat yang patut disalahkan
misteri sungguh pertnyaan ini walaupon bukan cerita seram huhuhu
ermmmm xtaula an sapa la yang tak bertangungjawab n xamanah bukak samapul owang suka hati
nasib la juz hanya perfume biasa kalau ketul emas alamatnye
paham2 je la(ala-ala adibah nor iklan librs) hahhahha ok kalau tak caya tengok ni nadia siap snap lagi








ok stop pasal tu ni adew lagi
nadia dapat kad raya dari asy sebab join contest dia artu


ingat adew la duit raya lam tu uapanya xdew wuuu seday seday
takpe bukan rezeki nadia len kali buat lagi yer asy nadia nk join lagi huhuhuh

n ni plak dari sape nadia xpasti la sebab nama kedai
mayb dari salah satu tuan kedai on9 nadia shopping kot
apa-apa pun tima kasih yer




ok terima kasih semua bagi nadia kad raya ni
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN ^__^

11 comments:

Gayahspears said...

macam2 la... e sape punya keja la... xde tanggungjawab lagsg!!!

BisKut ChiPmOrE said...

abeh hilang x barang 2?

kelana fana said...

abiss belobang sampul tu.. hmm mmg tak patut betol.. guna pos daftar maybe selamat kot.

N@di@ said...

huhuhu nasib xhilng brang lam tu la
mybe diowang ingt bnda2 mncurigakan kot :)

paan said...

perfume pun kena rembat gak ker ???

Latifah bee kay said...

Keh3. .teruk la mcm tu. .tk amanah toi. .nadia n blogger semua jom join contest pertama sy. . . .saje suke2 wat contest utk bekenalan dgn kwn2 baru sambil merapatkan lg ukuwah sesame kite. .huhu. .

Latifah bee kay said...

Oo. .akak wat due lame coz akak tk ramai kawan. .kalau sekejap sgt mest ada 2-3 org je join. .tk best lah kan. . .di samping tu nk kumpul duit beli hadiah. .wawawawa joke je. .

Latifah bee kay said...

Oo. .akak wat due lame coz akak tk ramai kawan. .kalau sekejap sgt mest ada 2-3 org je join. .tk best lah kan. . .di samping tu nk kumpul duit beli hadiah. .wawawawa joke je. .

Latifah bee kay said...

Ye lah nadia. .tp akak tk pandai beceloteh kang org boring plak. .wat contest je leh memeriahkan blog akak uh. .hehe. .

Latifah bee kay said...

Hah. .yea insyaallah. .jum tengok susuk at tb3. .wuwu mcm seram tp tk pun. .

Latifah bee kay said...

Hah. .yea insyaallah. .jum tengok susuk at tb3. .wuwu mcm seram tp tk pun. .

Tolong Klik Saya :)