Pages

Ads 468x60px

26 September 2010

hAri pErTuNaNgAn ^__^ wHaT i dO ToDaY

ini bukan nadia bertunang yer kamu-kamu
ni majlis kawan nadia artu adew cakap kan ^__^
arini dah beli kad reader bawu so nak upload gamba sampai lebam hahahahha
ermmmm tengok depa bertunang bila la nadia pulak yer
ohhh sungguh mngatal ini anak dara hahahahah
malas cakap bnyak layan gambo jela ek
tengok la anak dara comel ni (gilew la perasan anak dara seko ni)^__^








minah gile gamba ^__^



comel kan baju warna kuning tu



mang gilew gambo lama mana dah tak gilew cam ni



ok ni sts semua memori JUMAAT ok meh layan memori
ahad lak tgk sndri apa jadi ^___^


harinye punya cita jalan2 cari kerja

ini budak yang pulun nk cari kerja msa ni kami dekat pacific hr nye
dok lepas kena jawab ujian mate xsusah sgt tapi agak pening hohohoh
time lepaking tunggu lagi sowang ^__^


lepas penat perah otak g pacific jugak tapi yang dekat lagi
sebab nk layan mcd kat sana -__-


to dear ryna nadia dah makn 3ple ches brger so
xyahlah ryna blnja lagi huhuhuhuhu ^__^


ini budak-budak melahap hahahahah

air coke ni pon nk glamour lm blog
nadia jugak huhuhuhu


gilew kentang hahahhaha ni kentang taruk black paper kat
atas yer kamu-kamu bnyak sngt sampai sekrang dok
atas meja lagi dah kenyang ^__^


ni mesti adew icecream sundaechoklte
singguh nyum nyum nyum


bila g mcd mest nk adew gambo dengan abg
rambut merah ni sapa xkenal dia gantung diri hahahahah
kejam gilew ^__^


minah yang malu nk snap pic tapi gambo dia
nadia yg kena snap uhhhh sungguh tidak adil


ni pon sama gak ratu gelak ja dia tahu


tak pon tgk wayang datang cini isi borang keja
huhuuhuhuh berehh untuk arini...


aaaaaa ni dia card reader bawu nadia stelah yang lama nadia kasi kat my bff

taaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaa cumil la warna kuning nk hijau ^__^


6 Comment:

mama rifQy said...

bile lak turn nadia??

~SukEMakAn~ said...

ingatkan nadia yg btunang
eksaited nk bace
hehe~

N@di@ said...

ohhh sunggh lmbat lagi hahahah tunggu iqy besa la nk jadi mnntu akak hahaha

N@di@ said...

hehehehe tapi mlangnye buakn nadia hahaha

Ryna Tri Asmara said...

wuuuu~ dia makan TCB la ! :D

ben said...

your card reader are always wif me deaR!!
hehe...

Tolong Klik Saya :)