Pages

Ads 468x60px

07 September 2010

SeMaLam PuNyA CiTa

semalam shopping day huhuhuhu
ok nadia tak nak cita banyak layan gamba
jela apa yang semalam punya cita

ok mula2 nadia pegi kat cini


tau kan ni apa dia kamdar yer anak murid kuikuikui
ok asalnye mak nak tgk alas meja tapi xdew yang cun
sebab my mom very2 cerewet ok
jadi xdew yg dia bekenan so dari alas meja
bertuka lah ke alas kaki haaaa meh tgk

ni nadia punya untuk bilik
disebabkan nadia suka tgk cartoon
so nadia pilih corak cartoon kuikuikui

ok lepas tu nadia pegi



ok ni nama dia pacific
yer anak murid ^__^
kat pacific ni nadia shopping apa yer ermmm
haaaaa nadia beli baju untuk boboy nadia hahaha
boboy macam pelik ja kuikuikuik


xboleh ok tgk t shirt laki semua nk beli
kat dia....huhuhuhuhu
n ada la mak nadia n my cousin beli barang2 diowang
lepas tu nk berbuka g mcd
n pilihan hati nadia
taraaaaaaa


gendang gendut hoohohohoh nyum nyum nyum
ok biskut semalam nadia cakap nak share ngan biskut kan
haaaaa ambik la biskut nadia tag kuikuikui


lpas beli gendang gendut ni pegi kat cini lak


tesco yer anak murid cuba eja
T.E.S.C.O
pandai anak murid
ok kat cini kitaowang berbuka
makn mcd tadi lam keta ja...my mom nak makan nasi
so foodcourt kat tesco sedap jadi la kat cini pilahn hati...

pas makan2 my cousin nk g taruk berlain kat baju dia
berlian kew??? uhh bukan berlian tapi sinonim
owang panggil batu..bukan batu jalan yaaa
tgk kedai ni sesak kot berjam2 dok kat ctu mang agak tension

yang dibulat tu tokey kedai tu tgk kedai dia sesak
tu tak kira yang dok kat tepi2 ni lagi aiyakkk las minit yer mang macm ni
sementara dok tggu my cousin tu nadia jaln2 kat kdai2
kat2 ctu n jumpa ni nak tgk ni haaaaaaaaaaa



sebab beli warna boboy kite baju dia nak kaler ni
so me pon secara auto matik nya kaler ni juga la
tgk ni kalau xcaya baju ja siap nii



upah saja 120rm aiyaakk tapi sungguh kemas jahitan
tailor yang bernama awang tapi boboy pnggil dia bawang hahaha
jahat tol boboy dia tu dia cina ok
tapi tgk jahit baju melayu punya
cina mang cam tu tgk kat atas tadi yang my cousin
nak letak batu kat baju tu cina jugk tapi tgk customer dia sapa
haaaa pk pk kan lah yer ....^__^

lepas balik ada lagi nk tunjuk macam biasa kena
tolong rincitkan ubi kayu hahahah

kan my mom niaga nila keja nadia tapi bukan
tiap2 malam sebab ada time mals nadia xtolong
hohohohoho rincitkan dia bagi kecik sebb mak nadia
dah buang kulit dia n jadi la macm ni

lepas buat tu masuk bilik apa lagi merayu2 sampai
tertido sambil lappy atas riba nasib xjatuh kalau tak
pk la sendri yer ok tamat suda semalam punya cita pas ni n3 untuk
soalan yang kena tag semalam adoii banyak ty tapi xpe sayang kat
kamu-kamu punya pasal nadia buat k so tunggu yer biskut n cik fatin
sebb diowang yg tag nadia ^__^



2 Comment:

Latifah bee kay said...

Nadia. . . Eheh. .sbut pasal mcd ,nadia makan mcd lagi? Gembar gembur ckp daging yg di suply ke mcd haram. .jakim yg keluarkan katanye. .tp akak tk npk bukti pun. .tapi akak tetap takot n was2 nk makan mcd huhu. . .

Nadia pegi tesco mana yek? Duk mane? Umah akak dkt2 tesco gak!

Pasal nuffnang tu,akak nak register dah tp dia tknk terima email akak,pelik kan. . .

Latifah bee kay said...

Oh dah halal balik pulak. .eheh. .

Mergong kat mana nadia? Akak kat ampang kl. .tesco pun tesco ampang. .

Blog nadia dgn akak sama je kottt. .heheh ntah lah. .email invalid katenya. .bila pakai add email lain pun tk boley jugak. .tu pelik uh. .

Umur nadia bpe? Peramah plak eh. .hehe

Tolong Klik Saya :)