Pages

Ads 468x60px

08 September 2010

GA Coklatchoc4

PhotobucketGA Coklatchoc4u Photobucket


Photobucket
disebabkan contest ni xdew banner
so nadia tepek watermarkblog
KAK ROS
yer jagan marah ^__^
NADIA nak join contest ni disebabkn nadia suka
coklat so nadia nak join senang ja syarat kat ros letak
kalo nak tahu syarat apa klik kat coklat bawah ni
Photobucket
klik coklat atas ni

hadiah yang kak ros bagi untuk pemenang pun coklat tau
meh turun cini tengok hadiah terliur
bulan-bulan puasa ni kan tengok hehehehe



Photobucket

Hadiah utama 6pcs homemade choc with/wo filling with bookstyle packing

Photobucket

4 Hadiah saguhati 2pcs homemade choc with/without filling perset

OK KAT BAWAH NI ANTARA HASIL KERJA
KAK ROS MEMANG CANTIK N NADIA SUNGGUH
SUKA TENGOK SEBAB CUMIL-CUMIL
^__^


ni Kek Coklat Moist Ganache



ni Blueberry Cheese Tart



ni Cupcakes Buttercream Frost (M,L)



dan ni Homemade Coklat (any flavour)


haaaaa terliur dah latu huhuhu ok kalau kamu-kamu nak order
boleh klik kat bawah ni yer untuk ke blog kak ros

Photobucket



2 Comment:

Yan said...

salam knal...

good luck

Long Haffiz Long Hassan said...

uisyh..sdpnya coklat
xnk antr sni stu?
huk

kisah London hanya di http://coretanperantau.blogspot.com

Tolong Klik Saya :)