Pages

Ads 468x60px

30 September 2010

KENAPA KENAPA KENAPA EK??? ^__^

yup seperti persolan diatas adalah kenapa
kenapa kenapa kenapa kenpa
ehhh minah seko ni dok kenapa kenapa
cakap la ada pa ni dok wat suspen wat pa hahhahhaha cool k semua
huhuhuhuhuhuhu ^__^
ni haaaaa nadia agak pelik n xtahu la napa ada ke penah jadi kat kowang
BE celcom nadia dikurangkn 3rm
xcaya tgk ni




yang ni celcom nadia juz rm17++ kan
tapii sebelum nii





ni masa ni bawu 19rm++ tapi sleps tu dah mencecah rm20++
dah tpi kenapa dia kurang palk ek xpaham nadia haiiiii kamu-kamu pernah
jadi tak n kenapa yer ????

tapi apa2 pun patah tumbuh hilang berganti
yeaaaaaaaaaaaaa nadia dapat BE lagi
walawehhhhh sayang la kat nuffnang ni
tapi kenapa nuffnag potong duit nadia
jagn la wat sellu cian nadia huhuhuhuh
apa2 pun

MA KASI YAAAH SI COMEL NUFFNANG BAGI NADIA
BE LAGI
GEEEEEEEEEEEE

NI BUKTINYA



p>>>>>>>>>sapa yg meluat nak baca sila press
ctrl+f4 yer
kedatangan dan pemergian anda amatlah dihargai ^__^Y

5 Comment:

eLLy said...

kenapa kenapa kenapa akak punye tak semasyukkk ko :(

Haw said...

tahniah!.. & terima kasih sbb dah follow & tinggal link kat blog saya..
sbg tanda persahabatan.. terimalah award ini http://matahaw.blogspot.com/2010/06/my-award-for-you.html

nadia said...

nadia, oh terlupa! nadia, sy pinjam pic earning nadia utk letak kat entry tolong! tolong! sy ye..
maaf xbgtau awal2.. sorry nadia..
=)

ard said...

oh. sy xde nuffnang. hehe

CiK QiQi said...

qiqi xphm tang mane nadia konpius..BE 2 iklan yg stil ngah jalan..yg metered earningtu..iklan BE yg da abz pkhdmatannye..

cube tgok last skali kt bwh tu total brpe

Tolong Klik Saya :)