Pages

05 September 2010

nAdIa nAk bAGi hAdIaH KAlAu nAk mAi bLoG nAdIa

NAdIa pUnYe cOnTeSt


salam semua nadia ada hadiah nak bagi kat kamu-kamu semua
kira ala-ala contest gitu kan sElalu nadia join contest owang
tapi kali ni nadia punya contest pulak
ok kalo nak join meh sini selam n baca apa
syarat-syarat nadia punye contest





Syarat-Syarat Contest

Untuk warga Malaysia sahaja..

Terbuka kepada lelaki dan perempuan.

WAJIB menjadi follower blog nadia senang nanti nak tau apa yang news kan dan bila dah follow tolong ambik award follow k

Buatkan satu entri... mengenai contest ni ala-ala pantun kalau xpantun pon xpe tapi diutamakan pantun la k..pasal nadia n blog comel ni kuikuikui

Letakkan BANNER diatas di dalam entri kamu-kamu..dan letakkn di side bar blog kamu-kamu juga yer LINK kan skali

Tag 3 orang kawan anda...LAGI RAMAI lagi bagus meriah cikit ^_^

Tinggalkan link entri kamu-kamu di dalam ruangan komen entri ini...
untuk memudahkan entri kamu-kamu dilihat oleh nadia

Hadiah bagi CONTEST ni adalah




tempat 1 dan 2 akan mendapat
mug yang akan ada muka pemenang
so mai ramai2 join
mana tahu kamu-kamu anda akan berada
di mug comel ni.......
mug ni dari ALAIJAYA ENTERPRISE yer
kalau nak order boleh klik kat PICTURE mug tu
tok pegi kat blog cenderamata



dan
JAM COMEL NI
untuk tempat ke 3


hadiah tertakluk kepada bilangan yang join contest ni
kalau ramai nadia up pemenang kepada 5 orang
kalo bawah pada 50 hanya 3 pemenang ja yang akan
dipilih....pilihan pemenang akan dijuri oleh
my family dan n3 yang menarik minat nadia
dan keptusan adalah muktamad k.....

so sila-sila la join my 1st contest nadia yer

tarikh mula contest
5/09/2010
tarikh tutup pada
30/09/2010

SAYANG KAMU-KAMU





29 comments:

honeyvsbee said...

Wah nadia suh buat panton. .tk dapat la nadia. .otak dah karat ni!

cicakgirl said...

Assalamualaikum kak nadia,
saya sertai!

http://cicakgirls.blogspot.com/2010/09/nadia-punya-contest.html

Terima kasih.

N@di@ said...

akak blasah ja jnji bnyi blkng tu sama huhuhuhu ^__^

mama rifQy said...

nadia!!nanti i buat..kne pk pantun lu

haszuraidah ishak said...

nak join, nak join, tp kena berpantun ek..sat cari idea dulu..hihihi..

tin k0s0ng said...

kak.saya join

http://baskatersatukbillavate.blogspot.com/2010/09/nadia-punya-contest.html

suzie rahman said...

salam nadia.dh join.thks invite dear~

http://suzierahman.blogspot.com/2010/09/giveaway-cik-nadia.html

azlini said...

saya join...hehe..

http://islandgurlz88.blogspot.com/2010/09/nadia-nak-bagi-hadiah-kalau-nak-mai.html

Lya said...

Dah siap entri.. Hehe..

Kontest Nadia

Zila a.k.a Ka-Ching said...

http://akuyangsukamembebel.blogspot.com/2010/09/nadia-punye-contest.html

Dah join eh hehehe

haszuraidah ishak said...

salam..

akak dah join..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/09/nadia-punye-contest.html

thanks..

Balqis said...

Saya nak join..

http://putribalkish.blogspot.com/2010/09/nadia-punye-contest.html

Rashita said...

akak dah join.....hureeyyy
http://rashleyhafiy.blogspot.com/2010/09/nadia-punye-contest-pemberi-hadiah.html
harap2 ada la rezeki dapat hadiah yang secomel tuan punya blog nih...

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Saya joint juga yek...

http://syilasyira.blogspot.com/2010/09/nadia-punye-contest.html
nanti bgtau apa yg xcukup k...

MamaRifqy said...

Nadiaaaaa!
akak da Joinn

http://mamarifqy.blogspot.com/2010/09/nadia-punye-contest.html

ben said...

saya join contest kamu...
gempaq!!lalala....

http://benmime.blogspot.com/2010/09/aku-join-nadia-punye-contest.html

. . . h u s n a . . . said...

dah join... :)

http://izzi8990.blogspot.com/2010/09/nadia-punya-contest.html

T@sh Sch@ said...

arghh comel2 nak join2 ...

salam aidilfitri & salam kenalan

mien said...

mien joinn

http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/09/nadia-punya-contest.html

singgah taw

Yan said...

salam kenal dik

entry contest da lame siap tp baru nak submit arini
http://mayaqarmyla.blogspot.com/2010/09/nadia-punye-contest.html

Shafawi Hamzah said...

hehe...saya rasa saya sorang je kot laki..tp takpa lah saja cuba nasib

http://shafawihamzah.blogspot.com/2010/09/nadia-punya-contest.html

Bayu Kenangan said...

okey NAdia... akk join... ini linknye

http://teratakp3na.blogspot.com/2010/09/contest-dari-nadia.html

Siti Nurhanim said...

hanim join kontest nadia :)

http://nicesoapstone.blogspot.com/2010/09/cerita-kontest-nadia.html
jangan lupe komen dan bace k..huhu

tiefazatie said...

nadia...ifa dah join!sori lambat!hihi

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/09/nadia-punya-contest.html

moga tergoda!miahaha!

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

SALAM NADIA..

eira join..

http://eiralovechess.blogspot.com/2010/09/nadia-punya-contest.html

yatie chomeyl said...

yea nak join jugakkkk

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/09/nadia-punye-contest.html

mama zharfan said...

me dh join

http://suzie284.blogspot.com/2010/09/nadia-punye-contest.html

Miza Yusof said...

miza join,

id follower: miza yusof
link: http://hayworlds.blogspot.com/2010/09/nadia-punya-contest.html


semoga miza bertuah. amin :)

Indain T.v Serials said...

Nadia! You are Really Cute!
I am Waleed Raza From Paksitan.

Tolong Klik Saya :)