Pages

21 September 2010

lAyAk kEw kAlAu nK JaDi ArKiTek

persoalan yang keramat tu hahahahhahahaha
ni tiba -tiba terpikir dah bis bulan puasa ni
dah tak tolong mak niaga
nak la keja tapi taraf sijil bawu sapa nak an keja promoter
blambak la.....nadia plak nak lukis plan ni agak terhegeh-hegeh huhuhuh
tapi kalau nak tahu bila nadia buat keja nadia akan sungguh-sungguh ok
n teliti pantang la kalau hasil kerja nadia owang kedah kata cincai
paham ka hohohohoho
ok meh la tgk hasil by nadia yang ni

MODEL RUMAH BANGLO SETINGKAT
masa diberi nak tahu bape??
seminggu lam seminggu ade kelas penuh-penuh
nadia kena siapkan lam 4hari ja kot
gilew sampai demam kot
serius!!!!
yang bestnye sampai xbuat presention nasib lectre baik gilew
bagi nadia 94++ lupe dah tapi apa2 pun alhamdulillah ^__^
ok meh tgk hasil nadia sungguh tak profesional


eh bukan rumah ni
ni replika rumah sri banai masa ni nadia n my group pegi kaji umah kayu
banyak umah kayu kat cini tapi replika ja xdew owang dok
ini dekat
haaaaa baca sendiri yer





rindu la time ni masa kat muzium kedah cari maklumat pasal umah kayu tu n ni my group










hahahaha lwak an tula sampai sekrang xdapat keja
tu yang putih-putih tu bekas nadia buang pagar
ni dah lepas g tunjuk kat lecrure sebb tu nadia buang pagar dia
ada pagar macam ni lak hohohohoho






so ada ka sapa-sapa nk ambik nadia keja dah tengok hasil keja ni hahahahahahaha
mauuuuuuuuuuuuuu keja laaaaaaaaaaaaaaa
p/s >>>> dah-dah jangan gelak lebih2 tahu klaka pon model rumah nadia tu ^__^

12 comments:

Solihin Zubir said...

ok hape pagar tu...
nampak cam pagar simen..
tapiii.... apsal pintu pagar kecik sgt? muat ke kereta nk masuk? ehehehe.. ;-p

ribena.illina said...

wah kre ok ar nih. bena pon buat dulu gne penyepit kayu. hancus abes. hahaha~

Uruchimaru @ kf said...

xper2 boleh asah lagi skill tue..!!!

arkitek yg dulu2 mase apply nk jadi arkitek pun mcm tu jga..buat plan umah xder pintu..tapi tingkap byk pulak hihi..=)

*hrp2 nadia cpt dpt keje..tapi klu x dpt gak keje bloging pun ok jga...

*senyum girang*

Gayahspears said...

layak!
cantek umah tu...
nnaty boleh Gayah suruh nadia design :)

~SukEMakAn~ said...

canteknye
naaaak!!!!
nk buat umah tuk babydoll
hehe~

Dark Half said...

rasanya leh touch up lg skill tu.cari byk² reference dr local & foreign architecture.br dpt idea mantap :)

N@di@ said...

cik gayah>> hohohohoh nadia tak profesional lagi cik gayah nnt xdapt kellulusan berwajip lak hohoho xsiap umah cik gayah hahahhahaha

skemakan>>>ni umaha tinggi xcukup untuk barbie laaa ^__^

dark half>>>ni masa nadia blaja dulu la dark bukn hasil pelan nadia ni hehehehe :)

Honeyvsbee said...

Nak keja yea. 1st meh betulkan sinki umah akak. .uwah tensen tol. .eh telepas geram kat sini plak. . . . . .

Honeyvsbee said...

Nadia. .nape templat pelik je je je ni?

sale_ehs gerrard said...

emmm.. mcm ni.. lps ni.. gerrard cr nadia jer ler yer klau nak wat rumah.. dpt harga kwn2 blogger.. hehehe

Honeyvsbee said...

Wah cantik dah blog dia. .sape wat kan? Mcm ner nadia letak nuff kat atas entry tu ek?

Amanda Sasha said...

wah~ hebadd. macam mana buat tu? (sambil tepuk2 tangan)

Tolong Klik Saya :)