Pages

Ads 468x60px

25 September 2010

TeMpLAtE UnTuK MaMa iqY



taraaaaa ni template tok mama iqy nadia buat
disebabkan nadia suka sangt tengok budak comel itu
nadia niat nak bauatkan tempalte ni untuk mama iqy
tapi xdela gempaq mana.... nadia pon tak pandai sagt heheheheh
harap mama iqy suka la
tapi kalau mama iqy xberapa bekenan pon nadia xmarah
setiap kita ada citarasa sendiri an kan iqy cayunk kan heheheeh
ok mama iqy kalau akak bekenan copy kod kat bawah ni k



nk tengok jelas klik kat pic ni

disebabkan xboleh kasi kod kat cini
nanti nadia email attch kat akak ok kasi email akak
kat nadia sowi kesalahn teknikal
toing toing toing


kalau mama iqy suka ambik k
kalau nak tau blog mamarifqy klik ja kat love ni k


haaaaa ini dia budak comel ciut miut itu ^_^
iqy cayunk kiss akak nadia ckit hohoohohohoh
AKAK WAT BACKUP DULU TEMPALTE LAMA
TAKUT NANTI ADEW PROBLEM DENGAN TEMPALTE NI OK
INGAT!!!!!!!!!!!

12 Comment:

Miya Rokujochigusa said...

Wah cantik. .huhey!

mama rifQy said...

ala nadiaa!terharunyee akak ngan nadia nih!
Cayunk nadia laaa..
Iqy pon cayang kak nadia gak!!!

J.M.R said...

ingt tu..back up luh..hehehe

N@di@ said...

mamarifqy>>akak xda apa la di smaping tu mnmbh jgk pngetahuan nadia pasl bab2 ni xpe iqy cayunk punya pasl huhuhuh ^__^

Miya said...

Hehe. .takde pew la nadia. .akak komen kat semua,tp slalu dapat feedback dr nadia jew. .nadia pun best tau. .

Miya said...

Sama2 nadia. .mowning. .

shark said...

waaaa.
dh ada kembar blog skang ek

Hazwan Arif said...

comelnye anak...

NurSolehah said...

uwwaa.... santeeekkkknyeee......

tringin nk ada template camni...

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Wah! Makin ramailah yg ada template munga2 yg lebih kurang sama jgk nanti.. Ibu mmg suka template bunga2 ni.. Ada ura2 nak bagi template FREE lg tak?!! Bleh ibu masuk dlm senarai nama.. Huhu!!!!!

Whitey Mommy said...

nampak gayanya akak dah tak leh cari makan mcm ni.. adk dah pandai dh ni..

N@di@ said...

upanya jadi isu pasl templte satu ni kepada white momy nadia bukn ttp pintu rezeki akak nadia buat juz tok mamarifqy ja xdew pon niat nk ambik upah kat sapa2 ^__^ lagipon nadia pon xpandai sagt takt edit2 ja dari kod asal to white mommy sowi sagt k xsngka bolh gempaq lak pasl tmplate ni ^__^

Tolong Klik Saya :)