Pages

Ads 468x60px

05 September 2010

rEZeKi nAdIa



yeaaaaa nadia sah memang dapat Buffered Earning dari si comel nuffnang

thanks a lot rezeki bulan puasa alhamdulillah
xsia2 kena marah dgn mak sbb merayau-rayau kat blog kamu-kamu hehehehhe

9 Comment:

mama rifQy said...

nadia!kalau dAPAT BE..BYK ke wang masyuk!!

ibu_BatRiSya @wardah said...

tahniah yer...first time dpt ke?

:: bubu :: said...

da follow...^_^
nk tnye ni,cne ek wt logo cm nadia tu..yg bulat n ade baloon love..?

sangilapi said...

salam singgah,

kalau dapat BE ni,memang sedaplah-duit laju sikit masuk :)

Latifah bee kay said...

Wah nk gak reg nuffnang. .tahniah nadia. . .

aibaks said...

slm 27 ramadhan

aibaks baru folo blog si cumel nadia nie..

tahniah sbb dapat BE dari Nuffnang..

Leh wat duit raya.. ehe

Pjaz a.k.a kud0o said...

tahniah nadia..
hehe
pjaz nak tnye sikit camne nadia buat gambar tu kuar,
pjaz buat untuk nuff x jadikk la..hehe
nanti bgtau kt shoutbox yer,,hehe

syaiza - chan said...

wahhhh...congrate ye kak nadia....ceja xtau pown cmne nk libatkan diri dgn nufftang2 ni sume...huk3

Latifah bee kay said...

salam . .Nadia nak tanye sket, mcm mane nk reg nuffnang. .sist isi form mest dia naik 'email not register' ke reg email kat mane2 dulu ke? G tau at cbox sist yea. .tq

Tolong Klik Saya :)