Pages

23 September 2010

PiNk cUtE fOoD vS cOtTon

Semalam balik pada tesco excited mau blogwalking tiba2 buka blog Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HANCUS MY BLOG AKIBAT
ACC PHOTOBUCKET NADIA DAH BANDWIDTH EXCEEDED

Photobucket

semua lam blog nadia nampak benda alah ni ja
kena perli pun ada huahauahauahua layout baru kew katanya hohohoho
tapi xpe nadia tak marah pun cool ja awek cute ni hahaahha
time perasan suda..^__^Y


so semalam bersengkang mata la tongkat dengan lidi
sumpah tipu pasal lidi tula ok!
ok semalam cari punya cari kodek punya kodek pening punya pening
siaplah muka bawu bagi blog ni nadia buat sndiri tau huhuhuhu
ehh bukan riak tau cuma nak gtaw nadia memenatkan diri untuk muka bawu ni ^__^
setelah muka cute food yang lalu habis hancus suda.....
so muncullah muka macam kain cotton baju kurung hahahaha
disebabkan nadia pengemar baju kurung cotton so terhasil
seperti begini my new skin blog so tolong suka hahaahah
ok tuja nak cakap letih dah semalam kodek menda alah ni time tu restttt uuuhuaaaaa -___-ZZZZZzzzzz
ni lama nyeee dulu ingat takk??


sebelum ni cute food face


Photobucket

selepas dihancuskan oleh menda alah ni bagai



dan selepas dikodek diperah dipikir dan terjadilah hasilni
face cute cotton style baju kurung ^__^Y

teeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttt ok STOP!!!


ps>>>>> ada sapa nk upah nadia jadi arkitek blog anda tak??? offer ni ^O^


diupdate 30september 2010
semua photobucket nadia dah bolh pakai so dah xdew banner bandwitdh tu ok
sebab tu pic bnner tu dah tuka jadia si comel pink macm kat ats huhuhuhu

10 comments:

Uruchimaru @ kf said...

bhahaha..arkitek blog erkk?

okx2 jgn kecil ati iye nadia.btw ok very cute..!
*senyum simpul*

Myra Jay said...

Ok gak klau cik Nadia sudi nk make over my blog, sy nie org baru, xbrp pndai lg, hrp dpt tunjuk ajar ye..TQ

AngahSayang2314 said...

ok la.. kalau dah image baru tak salah kan???

nice apa??

Miya Rokujochigusa said...

Arkitek blog? Free ke? Haha tp comey la nadia. .fandai !

Solihin Zubir said...

baju baru nie pon lawa jugak.. :D

Miya Rokujochigusa said...

Layak or tidak akak tk tau. .tp nadia ok pe pandai gak buat an. .tp kalau nadia siyez mule2 nadia nk blajar,nadia amik murah2 jer. .dah lama practise mesti pandai kan. . . .

Bazilah Hashim said...

nak layout belog awak buat jadi baju kurung cotton pleasee! ;)

Ellen said...

wah...akak mo minta jd akitek kat belog akak boleh ka...cpt kata boleh...hehehheee..

tlg la..plsss...hhehhehe

shark said...

gambo xdek pn blog tetap kiut:)

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Wargh!!! Dah pandai dah dik nun.. Pasni ramai ler DESIGNER lain yg tokleh carik makan lg dah.. Dah bertambah designer template munga2 dlm industri pembelogkan ni.. Ngeh Ngeh!! Kalo nak tempah, pakai pakej ker dik nun?! ;o)

Tolong Klik Saya :)