Pages

Ads 468x60px

26 September 2010

nAdIa mIntA mAAf tO WhItE MomMY dan IbU AqiL....

tadi balik dari shopping terus buka blog tengok2 comemnt pe semua
n email upanya macam sedikit problm pasal tempalte yang nadia buat untuk mama rifqy
serius bukan niat nadia nak tutup
rezeki white mommy nadia nk jelas kat cini
nadia buat template tu untuk mama rifqy sahaja
diulangi mamarifqy sahaja^__^
sebab nadia suka akan iqy tapi ada tersalah
paham ckit kat cini pasal tempalte tu
so kat cini nadia xnak golongan
mama2 ibu2 mommy2 slah paham
akan niat nadia buat template tu untuk mama iqy...
nadia nak minta maaf k
sebab nadia adalah budak bawu belajar xpandai macam
white mommy pon nk koding template ni juz
edit mengedit n tmabh menambah ja ^__^
so jagn lah salah sangka kat nadia
pasal template yang nadia buat tok mama rifqy tu.....
nadia xnak mana2 pihak terasa hati
so nadia mintak maaf sangt2 kat white mommy k ^__^

untuk ibu aqil nadia pon nk mintak maaf sebb
xperasan dekat tersama corak
dengan blog ibu im so sorry sagt kat ibu
nadia harap semua ni dah setel la
sungguh tidak ade niat nak bagi
mana-mana tersa hati yer ditegaskan kat cini...
kalau ada salah dan silap nadia lagi
nadia berjuta2 mintak maaf kat semua ^__^

AKHIR KATA MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA
serius xde kena mengena kuikuikuikui

so sape nk tempalte bunga2 cantik ala2 vintage
boleh order kat white mommy ok
confirm dijamin cantik2 ^__^
klik cini tok pergi



5 Comment:

Whitey Mommy said...

nadia YM akk jap bleh?
add
sitinorkhaironisha

Whitey Mommy said...

akk pun tak pandai sangat dik ...

mama rifQy said...

Mai la same2 bermaaf maafan..

Harap da clear antara sume =)

ni gara Iqy la ni..huhuhu..Sebb Iqy,nadia buat template utk akak..
sory gak utk sume ye!

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

uikssss dah tambah 1 nama.. huhuhu it's ok dear.. jgn dipanjangkan cite.. dah nak mlm dah pn.. huhu jgn membawak sampai ke pagi esoknya.. abeh gitu je.. akak pn x ada masa nak hapdet entry pasal apa2pun arini duk nak adjust picca peserta contest memek muka si manja.. huhuhuhu

mama rifQy said...

eh enhh..ibu aqil..mama rifqy join tauuuu!!

Tolong Klik Saya :)