Pages

09 March 2011

APABILA MATA BUDAK INI NADIA HANTUKAN !!!!!

salam semua ssekarang nih tangan nadia suka main2
dengan adope photo..heheheh takdelah pandai pun takat
main hentam2 je...lama2 try best lah walaupun
padahal banyk lagiboleh buat..memandangkan nadia hnay tahu
itu sja so rajinkan lah jari montel hak milik nadia nih
menghantukan mata budak nih hiiihiiihiihii ala-ala pontianak hahahaha
nak tengok mata hantu budak ni meh lah tengok kat bawah nih ^__^


mata hitam menawan bagai arang diwarna hitamkan
ade ke pepatah macam tuh hohohoho ^__^


inilah hasil mata hantu budak ini hahahha


entry xde kerja..mood melayang fikir nak jadi apa lah nadia nih
tak kerja-kerja lagi aiyakkk
waktu asal melayang 3.9.2011-1.29am

4 comments:

Nobita Sensei said...

takooooooooot.

Gen Fujita said...

Wah, dah start main dengan Photoshop, nice. Kalau letak warna merah kat mata tu mesti lagi real "hantu" nya. :)

KHRLHSYM said...

lagi comel mata hantu. hehe

shark said...

waaaa.
pandai upanyer dia edit pic yerk..
huhu
try wat kt mata shak lak.
hehehe

Tolong Klik Saya :)