Pages

16 March 2011

YES AKHIRNYA NADIA DAPAT JUGAK VOTE MENGATAKAN NADIA SOMBONG ^__^

salam petang semua....nadia suka kan nak ngadu
kuikuikuikui biaqlah kan...nadia punya suka lah
artu nadia wat entry pasal poll yan orang cakp entah apa-apa
arini nadia berjaya dapat poll sombong walupun satu ja
(ehh satu japon tapi kecoh sampai buat entry budak nih ^_^)
hahahah bermakna okeyh bagi nadia...sebab nadia aa macma boleh teka
kalau betollh kan nadia teka budak itu...
so nadia nak tnya lelaki nih kalau kita mintak tolong dia
dah selesai tolong tuh kita dah ucapkan
terima kasih n dia macm tak stop takat tuh
dia suka nk lebih...bals2 msg n bla bla bla lah...
kalau tak layan terus orang laki nih selalu mula lah
cakap awek tu smbong n ade lah menda yang dia xpuas hati kat kita
n bnyak lah dia nmpak diri kita nih menda tak elok
betol tak awek2 cumil kat lua sana apa nadia cakap
nadia cakp dari segi penglaman lah xde nk reka2 cita
so kat cini nadia nk tany kenapa lelaki berprangai macam tuh
nadia tau xsemua tapi ade kan macam nih kalau takde
mesti nadia xde pengalaman nih kan ^__^


ps......mybe dia ada baca entry NIH sebb tuh dia vote nadia blik sombong kan ^__^ kuikuikui

3 comments:

topimagine said...

haha.. jadi serba salah lak ek... xlayan bukan bermakna sombong.. ye x?.. :)

N@di@ said...

hoooh yer tau xpe ^__^

Cute MuM said...

hihi..
sikap lelaki atau perempuan nie susah nak kata..
macam -macam ragam..

apa rahsia selalu bertuah?
tak der apa2 rahsia pon..
cuma join jer mana yang sempat,,
mungkin 100 kita join, lekat 1 pon jadilah.. janji kene join.. kalo tak join camner nak menang.. hihi..

Tolong Klik Saya :)