Pages

20 March 2011

SEGMEN KHAS UNTUK KAMU-KAMU NAK TAG NADIA N FOLLOW

MELEKAT KAT SINI BEBERAPA HARI ^__^

TOLONG AMBIK PERHATIAN!!!!

salam semua kali nih entry nih khas nadia buat untuk
sapa2 nak tingglkan TAG kat nadia
sebab nadia kadang2 terlupa nak buat
nanti kecian kamu-kamu cakap nadia belagak lak
tak nak ambik tag...kadang2 nadia bukan tak nak ambik
tapi terlupa sebab dlam2 blogwalking tuh
nadia dok asyik2 baca entry kamu-kamu
kadang2 pergi cam tuh ja aiyakkk teruk sungguh nadia kan
LAGI SATU ENTRY NIH KHAS UNTUK SAPA YANG
FOLLOW NADIA N NAK SURUH NADIA FOLLOW BACK
nadia tak kisah kalau nak suruh follow balik
tapi tinggalkan link kamu-kamu kat cini k
nadia bukan sombong cuma kadang2 tu terlepas pandang
so memandangkan nadia tegok kadang follower naik kadang tu
turun so nadia perlu buat sesuatu
maka terhasillah entry nih
ok lepas nih sapa yang nak tag nadia
klik kat gambar nih k nadia akan letakkan
picture nih kat bahagian sidebar atas kotak shoutmix tuh
so sapa nak tag ke nak suruh follow ke tinggalkan comnt kat cini tau
ok harap membantulah dengan cara kali nih
kepada semua yang tag nadia sampai sekarang nadia xbuat
nadia mintak maaf k sory sesgt tau ^___^

JANAGN LUPA TINGGAL COMMENT KAT ENTRY NI !!!!!

Photobucket


11 comments:

zuneta said...

assalammualaikum...cik nadia...

zu dtg bawak tag ni...sudi tak??

http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/03/ga-pertama-teka-jumlah-novel-my.html

mekasih...

p/s: zu mmg dah follow hari tu...masa masuk contest...haha...

Adibah Sufi said...

kak nadia !!! slmt brknln... follow me :)
www.adibahsufiazmi.blogspot.com
tengs a lot....
kak blh tlg x ???
adik dibah nk,, kalo tunjuk ape2 anti ade namenyer... adik nak mcmtu blh ????
namenyer (adibah)
contoh... kalo akknyer kuar name huayang ngan nadia...
adik nk cm tu.. tapi namenyer tkr jadi adibah blh ????
:))

Ayin Sweet said...

Cik Nadia , Ayin dtg sini nk beritahu bahawa nadia t'lah dtag dlm contest .. tolong buat ye .. diharuskan ..

http://hafizatulasyrin.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-paling-chumil-tanpa.html#more

:)

yana halim said...

bagusnya nadia nie. follower ribu riban tp x sombong. kekalkan begitu insyaAllah akan terus diingati selalu. akak x penah suruh sape2 blogger folo melainkan perasmian blog dulu.hahaha. segan arrr....blog x seberapa nak ajak org folo. tp kalau nadia nak folo akak jugak, sgt besar hati akak nie. hehe....thanx nadia...teruskan berkreatif... :)

nadiaz shoppe said...

Nadia...follow me back...http://nadiazwarnasari.blogspot.com/

Ecah Ecot said...

bgusnye ciap ade entry lg...sila2 la dtg cini..

http://ecahdenan.blogspot.com/

Nurfaizah M Nor said...

bestnye nadia ada n3 khas utk follower.... follow me back yer http://nurfaizahmnor.blogspot.com/

Maslina said...

www.lovely-strawberry.com

SHAILA said...

follow sy balik...thnk 4 tutorial..http://itsmeshaila.blogspot.com

SHAILA said...

follow me back,thnk 4 tutorial..http;//itsmeshaila.blogspot.com

Cikgu Norazimah said...

Salam..cikgu azie follow kamu..jgn ler segan2 follow cikgu yer

http://cekgunorazimah.blogspot.com/

Tolong Klik Saya :)