Pages

Ads 468x60px

16 March 2011

ORANG KATA FBOOK NAK TUTUP DAH MALAM NIH!!!!

salam tadi nadia tgk kat dashbord jumpa entry so nak share lah
kepda owner jagn marah yer nadia juz nak shre je ^__^
meh tgk apa yang owner blog tuh cita

Akaun Facebook akan ditutup bermula malam nie....

Betul ker koram akaun FB akan ditutup bermula malam nie????
IEB ada dapat private chat dari kenalan IEB....
Koram tengok pic kat bawah nie key....
sila klik untuk tumbesaran maksima

SUMBER NADIA AMBIK SEKETUL SEBULAT DARI BLOG
ISTERI ENCIK BARD

4 Comment:

nusha said...

tutup pon xpe,x tutup pon xpe..heheh..blog msih ade!!

Woofer Storm said...

@nusha,betul tu..tutup pun tak ngis der, fb bukan siapa2..heheee tak aktif fb sngt....rasnya tak tutup la,org ja yg risau tak terkata..

Penggali (OM) said...

tipu je tu, pernah kene byk kali tapi tetap xde kene pape, saje je tu nak kenekan.. spam... huhuhu

eLLy said...

setakat pagi tadi FB masih boleh bukak :)

Tolong Klik Saya :)