Pages

Ads 468x60px

18 March 2011

MEMANG TREND KE SAJA KE OR APA EK ????

salam semua dewasa ini sering kali nadia
melihat ramai blogger yang suruh buat request
kalau nak masuk bloglist diowang
ayat mula2 macam KARAM SIGH WALIA tak hahahaa
okeyh2 serius2...ehem ehem ok ni nadia nk tnya nih
pasl bloglist sekarang kalau nak masuk
memang kena request ek...
kenapa cam tuh yer..sebab penangan ben ashaari ke???
kalau abg ben tak buat agak2 blogger lain buat tak?? huhuhuh
tak lah dah jadi macam trend lak sekarang nih
bnyak nadia tgk macam tuh...ermmm nnti mesti kena kondem
kalau nadia cakap macam nih....
ayatnya ialah ^___^ kalau sesebuah blog tuh dia minta
sapa yang nk letak link kat blog dia..kira dia
sebenanrnya bukan lah suka terjah blog kita pun
tapi disebabkan kita yang suruh taruk!!!
macam tuh la kan betol tak fikir balik!!!
ataupaun takut nnti ade yang kecil hati
so dengan cara nih bolh bntu jugak dari kecikkn hati
follower kita..ermm logik jugak alasn nih....
nak tnya sebenanrnya...pasal bloglist nih...
seriusly nadia xpernah minta blog nadia dibloglist kan dah
selpas nadia buat tok blog abg ben artu....
sapa suka my blog bolh bloglist kan kalau tak suka
tak payah datng terus huahuahuahua senang ja ^__^
so apa segmen abg ben buat pun nadia dah xjoin
sebab nadia buat blog rasa untuk
nak sharing apa nadia suka...ja
sekarang pun trafik nadia mang sikit ja 100 lebih ja kadang2
so kat cini kenapa perlu request for bloglist yer
tak dinafikan jugak ..sedikt sebnyak mmbntu lah siapa
yang dilistkan...tapi tulah nadia cuma nak tnya jer
MEMANG TREND YER hehehehehe..boleh tak nadia buat jugak hahahha
tapi macam xde yang akan request hohohoho
tgk my blog xde bloglist..bukan xsuka terjah blog orang
tapi nanti macam nadia cakap lah ade kang yang terasa lak kan kan kan

6 Comment:

topimagine said...

wat segmen bloglist ne secara xlangsung dapat promote blog kita sendiri.. top pon pon pernah wat.. tp xramai join.. dalam 15 orang je.. so far, alhamdullilah sampai sekarang top aktif komen mengomen dengan sume 15 blogger tu.. :)

Cekodok said...

mcm dah salah guna... nak join bloglist nak kena buat mcm2.. kena tag la .. mcm2.. amende la.. semua nak kasi up trafik ke nak letak orang kat bloglist tu sebab kita suka... salah guna... perangai mcm najis...

N@di@ said...

top image bagus lah cam tuh skurang2 merapatkan jugak hbgan antra kamu-kamu :)

cekodok...opsss cekodok awat yg garang sgt

zahidah dihaz said...

bloglist saya blog yang selalu akan saya terjah tiap2 hari...tu pun blog yang saya suka baca...


New Entry: Temubual Cikgu Shida bersama Hot.fm

b a m b a m ' s said...

CB buh bloglist sbb kekadang dashboard xleh nak view latest entry..hahahahha.. buleh? =.='

Cik Dya said...

huhu...baru terfikir nak wat camtu.sebab rasa cam win win situation pun ye jugak..sy pernah bw then terkejut bila nmpk a few listed me dlm bloglist dia.waaaa terharunya!huhu.rasa giulty plak tak letak link dia kat blog sy...jd camne kita nak tau orang tu ada list out blog kita.??hurmmm...

tapi tak salah sharing2 ni.exchange link is a way to up our blog traffic kan?jom jom exchange link.

Tolong Klik Saya :)