Pages

23 March 2011

Buat Duit Tanpa Tingkat Trafik [iPanelonline]

STICKY POST
TURUN BAWAH UNTUK NEW ENTRY



TAK PAYAH TUNGGU BE
TAK PAYAH KEJAR TRAFK TINGGI ^__^
BOLEH DAPAT DUIT



Kita sering dengar masalah daripada membe-membe blogger kita yang diorang payah sangat nak dapat BE... Sebab apa? Sebab trafik rendah... Nak main klik-klik kat churp2 dengan heartbeat pun kadang-kadang kena tipu... So, aku nak kongsi dan share dengan korang tentang penemuan baru aku ni... Tak perlu pun trafik tinggi-tinggi semua boleh join... Dan tak payah nak pasang banner ke apa ke... Mudah sangat...


Korang tau apa itu iPanelonline? Nak tau klik iPanelonline... Kat situ korang bole tau la sejarah dia... Nak dapat duit dari iPanelonline ni mudah ja... Ikut step ni..



REGISTER

1) Korang gi kat laman web iPanelonline..
2) Korang register macam biasa (macam nak buat email je)
3) Lepas korang dah register korang gi kat "Mata Saya"... korang akan diberi mata percuma oleh pihak iPanelonline sebanyak 50 ataupun RM0.50

MACAM MANA NAK TAMBAH MATA @ DUIT

1) Selepas 1 hari atau beberapa jam selepas tu korang akan terima 2 survey (bergantung kepada pihak iPanelonline)
2) Korang jawab survey tu dengan sejujur-jujurnya (perhatian : kalau korang jawab jujur akan menambah peluang anda untuk mendapat mata yang banyak...)
3) Pastu semak mata pada kolum pemberian... (contoh : 600 mata = RM 6.00)

MACAM MANA NAK TEBUS MATA JADI DUIT

Firstly korang kena ada akaun paypal dulu.... Sebab dia akan transfer mata menjadi duit kat akaun paypal korang... So, korang buat akaun paypal dulu...
1) Korang klik kat "Menebus Markah" pada "halaman saya"
2) Korang nampak gambar duit kan? Pilih amount yang korang nak... (minimum RM5 = 500 mata)
3) pastu ikut la dia punya arahan...

Ramai dah dapat duit dengan iPanelonline ni... Tak caye??? Rujuk bro kita ni... [Earncent.com]

Apa lagi... Jomla join...


p/s : rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari... Ahakss...

sumber nadia kutip kat blog>>>>SAIFUL NAZMI

CARA MENDAFTAR PAYPAL KAT SINI>>PAYPAL

WEB PAYPAL>>>WEB PAYPAL

NAK DAFTAR KLIK SINI K >>>DAFTAR

NADIA DAH DAFTAR MEMANG BETOL BEST ^__^
PROGRAM NI TAK MENGGANGU IKLAN NUFFNANG KITA
SEBAB TIADA SEBARANG IKLAN PERLU DI KLIK ATAUPUN DIPAPARKAN
CUMA MENJAWAB SOALAN SAHAJA ^__^

33 comments:

oktant said...

Terima kasih atas info nie. Terasa nak join la plak. :)

kakchik@ella said...

wah nadia .. rajinnya adik cari info2 camni. thnks for sharing this adik.

Putry Bella said...

entry yg best..bella rase nk join gk huhu..btw thnks dear coz like picca contest kite (^_^)

Miza Yusof said...

Thanks nadia sebab invite Miza. InsyaAllah akan difikirkan samada nak join ke tak. Sebab Miza tak reti guna paypal. hihihi

risa said...

hehehehe..banyak benau iklan dalam blog..ok ke yang?

N@di@ said...

oktant sama ^__^ trylah best nadia baru ja daftar dah kumpul 270 mata dah

N@di@ said...

kak cik sama2 juga ni untuk mnambahkan income jugak heheheh

N@di@ said...

putry bella join lah dear memang beruntung serius cakap ^_^

N@di@ said...

miza paypal tuh senng ja dear nadia pun xpndai tapi lpas tgk info yg dia bagi senng je cuba dulu baru tahu hehhehe

N@di@ said...

akak risa yg ni tak de libat nak taruk iklan lam blog akak
kita cuma jawab apa dia tnya ja
macam survei soalan untuk produk2 lah

iza said...

Assalam..
Dah lama daftar tp belum dapat satu servey pun lg...huhu...

Putry Bella said...

yup..kite join hehehe...pas ni nk post entry pasal neyh la jugk hehe tq Nadia :)

Putry Bella said...

nak wat paypal tu ada byran x Nadia? huhu

N@di@ said...

iza>>> nape cam tuhh nadia baru daftar pukul 2 pagi smalm kot dah dapat 4 servy hehehee

p.bella>>>>xkna bayaran dear percuma ja

Cekodok said...

nadia kongsi sikit.. hehe.. blanja... leh ke

amiey lee said...

wahhh mcm nak try..heee

shareh89 said...

mcm best je... nak join la.. hehe

puanbee said...

kiki nadia akk dah join ni best jugak hiksss

Izzuddin Fauzi said...

hehehe... nt kte join jgk.. eh, nape shoutmix kmu tue... :'(

Dina said...

Hi NadiNice to see you I wish you a wonderful day Hugs

N@di@ said...

cekodok >>> nak kongsi ke buat masa searang nak beli cekodok pun xlepas lagi nk buat srapan hahahaha


amiey leee >>> trylah dear hehehhe best nihh

shareh89>>> haaa join2 nnti bolh masyukkk ckit :)


akak bee>>> yaka akak haaa bgus2 nnti kalau dah kayo bolh blnja nadia hahahha

izzudiin>>>> haa join yer nnti...shotmix dprivate jap ^__^

dina>>> dina tq visit me...

gigiAriEma said...

wahhh.. mcm best jia..bookmark!
nnti gigi dtg lagi.. dah nak pergi kerja..tata :)

LyNn'Azlina said...

wah..byk cara nk buat duit eh...syok2...dah daftar tadi...hehe..tq nadia

syuwai said...

nanti nak khatam bab paypal dulu baru pikir2x nak pasang tau tidak..hehe


p/s dijemput join my first GA http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/ga-lets-go-green-save-earth.html

tQ

jay damien said...

thanks... dah register under id awak...

wanie said...

uitsss..money..money..
hihihihiih...........

wanie said...

uitsss..money..money..
hihihihiih...........

cikpuanhady said...

wahhh..menarik ni..akan dijoin nanti..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

ema catchy said...

macam best je

*Ms Serry*Fatieha said...

lau tak de account paypall tak bley ke? Mcm mana nak buat account paypall tu?

JalelBenAman™ said...

huhu...pening2...byk2 yg sy kene blaja n tau ni ni...sy budak bru di sini..

Gadis Kampung said...

nadia dah cash out berapa rm?

Effa ♥ said...

thanks for sharing :)

Tolong Klik Saya :)