Pages

05 March 2011

TAHNIAH!!!!

salam semua
TAHNIAH KEPADA MEMBE NADIA BUDAK TEKNIK SATU DORM DULU DAH BERJYA MENDAPAT PANGKAT SEBAGAI IBU ^__^
tahniah fiza yer.....dah ber anak kawan nadia yang nih
xsangka dulu masa muda-muda sekali
makn minum sekali...sekrang dah ade anak dia
aiyakkk nadia bila lagi yahh hahahah mood gatai ^__^
meh tgk baby beliau baby boy nih nama apa ek
aiyakk lupa lak yang pasti ada nama amsyar kalau tak slah
sowi fiza mak cik nadia lupa nama anak kamu ^__^




mak dia jangka baby girl sebb tu pink kaler blnket dia ^__^

ni lah mak dia masa kawin artu
aunty nadia n aunty mimie a.k.a aunty ben pun ade ^__^



nak kenal aunty ben jom terjah blog dia

BEN BLOG
bukan ben ashaari k ^__^

3 comments:

Jiji-Fify said...

wahhhh!!! bestnya! tahniahhh.. nadia tlg doakan turn i pulak ye.. :P

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

Tina Othman said...

tahniah..bestnya muda2 dah ada anak hehehe nanti anak besar mcm kawan2 je :)

N@di@ said...

jiji insyaallah dear nadia akan doakan jugak untuk kamu :)

tina hehehe tulah kawin awai dapat anak pun awl lah

Tolong Klik Saya :)