Pages

15 March 2011

KAMU-KAMU PERNAH JUMPA BLOGGER YANG SOMBONG????

salam semua...tajuk agak2 pas ni ade orang nak
kondem nadia tak hohohoho.....
nadia tak tahulah kan pengalaman kamu-kamu
macam mana sepanjang berbloging nih...
tapi sepanjang nadia berblog nih..nadia sungguh2 heran
HERAN!!! NAPA LAK KAN!!!
nadia heran antara2 blogger2 yang seangkatan negeri dengan nadia
diowang lah yang paling nadia asa sombong
nadia tak tahu napa...nadia teruk sgt ka
malu nak ngaku orang negeri ^___^
bukanlah semua tapi ade lah dua tiga ketul
manusia manusia itu...nadia tak tau lah
memang diowang nih layan orang2 famous ja ka
ataupun nadia nih ada silap kat diowang mana2 kan
sebab seinggt nadia lah blogger nih kan
pertnyaan nadia dia xpernah jawab tak tahu napa
sebab terlepas pndang ka ataupun sebab nadia nih hnya
blogger yang tak fomous yang terpinggir dan kerdil ni...^__^
sebab mula2 tuh ingat dia terlupa lah kn nk jawab
soalan pertama nadia tuh...tapi ada ja di bw kat blog
so xpe biakan ja lagi...so tany kali kedua solan yang sma
tapi still tak jawab jugak....padahal datng nih bw blog nadia
juz tiggl jejak tak de nak ramah mesra apa pun
bukan la nadia nak mintak sngt dia ramah mesra
tapi kan nadia tany soalan sampai 2 kali yang sama
tk kan xpersan kan...ada juagk 2 3 soalan lain nadia tnya
tapi macam xde reson jugak...sebab tu terhasilh entry nih
kenapa dia nak sombong dengan nadia???
ada nadia wat salah ke??? cer cite cer cite aiyakkk
bukan dia ni ja ade lagi sowang dua
yang sama senegri dgn nadia....sombong jugak
sebb diowang nih lawa kot kan..
so tak layan budak montel macam nadia ni T___T
blog pun xfamous mana lah nak pandang kan kan kan
heran lah jugak oarang lua boleh ja baik2 dgn kita
tapi orang senegeri bukan main smbong
tapi ada jugak blogger2 yang bukan dari kedah yang
nadia asa dgn nadia diowang nih macam smbong jugak...
ermmmm yang pasti nadia anak jati dok kedah
xreti nak sombong kalau nampak sombong pun
mybe time tuh tgh hangin ataupun tak kenal lagi heheheheh
masuk bakul angkat sdiri jap hahahhaa ^__^
buat apa nak sombong2 nih bukan dapat apa pun
lagi satu dalam berkawan nih

PERLU KE MEMILIH SAMA ADA DIA NI PELAJARAN TINGGI KE TAK
FAMOUS KE TAK...LAWA KE TAK...PERLU KE??? PERLU EK
MAYBE BAGI SETENGAH ORANG DIA ASA PERLU LAH KAN
UNTUK MENGUPDATEKAN DIRI DIA
TAPI BAGI NADIA TAK PERLU KOT SEMUA TUH...
SEBAB PERSAHABATN YANG IKHLAS TAK KIRALAH
DALAM ALAM MAYA NI KE LUAR KE
MESTILAH DENGAN IKHLAS
BUKAN KERANA
PANGKAT
HARTA
RUPA PARAS
SEBAB NAK BERKAWAN JA PUN KAN....
KALAU DIA TUH KAYA PUN INGAT DIA NAK
WASIATKAN HARTA DIA KAT KITA KEW ^__^ hmmmm
cuma boleh la kalau orang yang jenis riak takbur nih
sebab bila orang cakap ja si polan yang tuh diaa boleh la cakap
"haaaa dia kawan aku la tuh..."
so boleh la membnggakan diri dia kan
buat apa lah semua tuh wat dosa ja kan


ps>>> entry melepaskan rasa hati yang dah lama terpendam......

http://i1010.photobucket.com/albums/af226/greendayfan146/smiley.jpg

11 comments:

Cekodok said...

nadia kawan ngan gua je.. gua kasi layanan 1st class.. haha...

bg gua.. g mampus la yang merasa best sangat.. haha.. nak kejar trafik.. nak kejar glemer.. apa korang dapat.... haha...

Miza Yusof said...

rupa paras bukan satu ukuran dalam menjalinkan persahabatan. miza kawan ja dengan semua orang. tapi kalau orang dah tak sudi tak nak kawan dengan kita tak kan kita nak paksa pulak kan.

nadia jangan sedih okay. sorang sombong beribu riban lagi ada yang tak sombong dan sudi berkawan dengan nadia :)

*kita senegeri kan. miza sombong tak? hehe :)

Cute MuM said...

sabar yer nadia...

N@di@ said...

cokodok awww tersa cam diva lak dilayan 1st klas okelh kamu hahaaha


heheh miza of cos bukan miza lah cayunk....miza paling ok sama2 negeri nih xpenh smbong pun ^__^

cute mum tq dear ^__^

risa said...

adehhhh tak payah le kawan ngan org macam tu dear oiii...kawan ngan akak je..akak okehh..hehehe

Ummi AmnaAmzar said...

sabar ye nadia...akak pun rs gitu gak..tp diamkan jer tambah2 plak akak ni blogger melukut jer.. so, dh tebal muka nak beramah2 dgn otai2 nih..huhu

Myra Jay said...

Sabar ye dik Nadia.. boleh jadi jugak dia terlapas pandang kot.. tp ntahler.. susah nak baca ati orang kan..

shark said...

jgn dilayan..
bukan dia sorg jer ada blog:)
kami suma ada:)

MiZi said...

nak komen pun serba salah gak la... sebenarnya konsep sombong ni macam mana ek... dia psikologi sebenarnya.. saya bagi contoh nadia jangan terasa tau.. ok.. nadia ada follower sampai beribu2 orang kan.. adakah semua blogger yang follow nadia tu nadia sentiasa review blog dowang?? susah ka?? haa macam tu la nadia keadaan yang lain.. maybe depa terlepas pandang atau x berkesempatan.. ala saya pernah gi blog ben asyaari.. dah dua kali saya komen.. tapi dia x pernah kujung balik blog saya.. jadi yang tu memang saya label berlagak terus.. hak3... hidup ni macam roda.. ekjap ada atas kejap bawah.. haa jadi nadia jangan terkejut kalau ada orang kata nadia sombong.. tapi benda ni bukan salah nadia at6au sapa2.. sebab tu follower baper orang tu x penting.. kalau blogger tu masuk blog kit dan komen blog kita.. hargai la depa.. kalau takat masuk blog kita.. pastu tinggal ayat kat shoutmix pastu jadi follower bek xyah.. tujuan blog ni kita nak orang baca entry kita bukan nak orang jadi follower.. kan kan kan..

N@di@ said...

wahh pnjng lebar nye kmen mizi..btw tq lah sudi baca entry nadia nih...tapi at cini nadia nk terngkan lah mybe mizi nih slah paham...memamng lah berapa follower kita tuh kita xpergi semua ke blog dia....of cos dah yg tuh..
tapi konsep smbong yag nadia cuba nk smpaikn kat cini bukan atas dasar datng n follw tggl jejk pastu pergi...macm tu nadia xkisah pun dikira besyukur jugak sbb ada yg sdui datng my blog..sbb nadia pun kadng2 tggl komnt kat shout apa yg psl dia cita kat entry..ada jugak nadia ckap kat dlam entry tuh mybe dia terlpas pndang tapi dah bnyak kali kita tany solan sma tapi xde respn sedngkan orang lain dia bolh layan so rasa macm mana???? nadia xkisa pun pasl follw2 tuh tapi kat sini nak tekankan yer mizi...SI SOMBONG YANG NADIA MKSDKAN ITU....DIA XPERNAH LAYAN APA NADIA TNYA PADAHAL KAT ORANG LAIN BOLH JA DIA OK BORAK2....NADIA COMNNT DIA PUBLISH PUN TAK!!!! NADIA TAK TUJU KEPADA SEMUA BLOGGER YER...CUMA HNYA SI DIA...SO HARAP MIZI PAHAM LAH KONSEP SOMBONG NADIA MKSDKAN KAT CINI ^___^

zaannastasya said...

haih . kita kawan dua nak? hehe

Tolong Klik Saya :)