Pages

Ads 468x60px

16 March 2011

KEPADA PENGANJUR CONTEST KE GA KE APA KE SILA BERJAGA-JAGA SEMASA MENRIMA EMAIL DETAIL PEMENANG!!!!!!

salam semua artu nadia ade announce sapa yang
menang contest nadia nih dahh..tapi baru akak nida yang kasi detail
nadia kalau bolh nak bank in sekali das lah kan
sebab nadia tak buat trnfrs on9..so kena kua
jadi kalau yang lain xbagi detail so nnti lambat lah
nadia kasi wang hadiah kamu-kamu itu..
artu ada sapa entah anta email kasi no fon n cakap line maxis
tapi detail apa pun xbagi...salah seorang pemenang ke
ataupun orang saja yang nak MENIPU!!!
sebab bila nadia tany balik ni spa tak de respon pun
pelik nadia...pernah sapa yang yang kena tipu
semsa nak bagi hadiah...macam ade pihak lain yang
tak menang ke or dia tak terlibat pun tapi dia ambik kesempatan
kasi detail suh kita topup or mauskkan duit kat dia
ermmmm bila pk balik bahaya jugak cam tuh kan...
sebab nadia pelik lepas nadia tnya dia...sapa
dia tak balas2 dah email nadia tuh...ataupun
memang antara pemenang nadia ermmmm terpikir sekjap
prnah ke jadi kes tipu macma nih......
kalau betollah si pengantar email yang nadia tuh adlah palsu
nadia asa kes sebgini perluu lebih berhati2
sebab kadang2 nama blog kita lain kan
nama email lain....so si penggur pun xhiraulah sebab pk mybe
nama kat blog lain kat email lain
padahal sebanrnya orang tuh nak tipu si pengnjur
mybe dia ambik link pemanng n cakap dia adalah pemng
ermmm macma mana nadia nak terangkan ek

TAPI KAMU-KAMU PAHAM TAK APA
NADIA CUBA NAK GTAW NIH!!! ^__^

nadia memang fail bab2 karangan nih
sebb tuh kalau persan entry2 nadia pndek2 ja heheheh
dua tiga hari ni je nadia tgk blik pnjng2 palak naip
sebab berkaitan luahan kot kuikuikui


so kepada pemenang nadia sila kasi jugak email kamu-kamu kat nadia
sebagai bukti kamu betul2 pemenang takut jugak nadia
nnti dah bank in tgk2 pemenang yang sebanrnya baru
bagi detail tapi kita dah kasi duit kat orang lain
ermmm bagi kamu-kamu kalau betul kes nadia tuh
ada orng cuba nak tipu apa patt kita buat ^___^

http://canadianrestaurateur.files.wordpress.com/2010/02/fraud.gif

BAGI PEMENANG NADIA
NADIA AKAN TUNGGU SEHINNGA ARI KHAMIS NI JA
KALAU
TAK DE SEBARANG RESPON JUGAK
NADIA AKAN CARI PEMENANG LAIN K

SEBAB DAH BAPE HARI NADIA ANNOUNCE
SO JANGAN MARAH NADIA K ^__^

7 Comment:

Miza Yusof said...

macam ni pun ada jugak. haih! macam-macam lah dorang ni kan -.-

my shaizhar blog contest said...

terima kasih nadia sebab berkongsi entry ini.Saya pun 1st buat GA ini.

jom la joint.

tq

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/

Nida said...

Rasanya pernah dengar kes menipu ni.. hati-hati.. kena siasat dulu..

p/s: Kak Nida kalau buat karangan cikgu selalu kata "Awak punya karangan lebih bunga dari batang"..hahaha

eyqasara said...

betul jugak eah? hiihiihiihii... terfikir jugak nie...

eyqasara said...

betul jugak eah? hiihiihiihii... terfikir jugak nie...

zahidah dihaz said...

huhuhuhuuhu...bahaya jugak macam ni....

kalau pemenang tak bagi detail bagi hadiah kat saya je lah sis....hehehehe



NEW ENTRY: Eminem or Rappers

zuneta said...

a'ah nadia...memang kena berhati-hati..sebab ni akan menganiaya orang yg sepatutnya dapat hadiah tu...zu pernah jadi macam ni..masa 1st contest kat blog..leh ke nak comment panjang2 ni...semak pula nnti lau nak bercerita kat sini...

tapi leh kan..nak kongsi...kejadiannya macam ni...sepatutnya A pemenang..tapi B ni..yg tuntut hadiah...sebab nama diorang sama...link tak sama...bila zu tengok blog B...tak da pun dia msuk contest zu..jadi memang sah dia penipu...dekat zu pun xde pun url entry dia tinggal... tpi ada hati tuntut hadiah...hanginnnnn

New Entry
"BUKIT BENDERA BELUM DI BUKA"


New Entry
"QUILLING BOOKMARKS"

Tolong Klik Saya :)