Pages

Ads 468x60px

22 March 2011

DOODLES SANA SINI AIYAKKK

salam semua mesti semua muka yang melekat depan nih
lepas lunch kan kan kan hehehehhe...senang hati lah tuh kan
sebab perut dah kenyang ^__^
ok sekarang nih kan nadia tengok bnyak orang cipta doodles kan
pandai diaowang buat nadia kagum dengan orang-oarang ini

>>> PUTERI KATEK
>>> CIK BULAT
>>> WAN HAZEL
>>> AKAK WANSTEDY

banyak lagi kot tapi nadia tak backlink kat blog dioawang
sebab tak tercari lak link dioawang heheheh ampun yahhh.....
comel doodles diaowang create memang pandai
tapi tadi nadia baru terjah blog THE PINK GAJAH STORY
pasal sapa2 yang selalu ambik doodles kat web marionette-.tumblr
nadia sebenarnya xpernah ambik doodles kat citu
tapi terpanggil nak share jugak..sebab si pencuri xreti nak mengaku
slah n mintak maaf malah marah2 balik tuan owner tuh
aiyakkk xmalu betol lah kan manuasia itu...
kalau nak tahu boleh lawat kat blog ADIK RYNA NIH k
ermmm sapa2 kalau dah ambik tuh kasilah tahu
minta izin dulu...kan kan kan
lepas nih nadia nk buat space for kreditlah
macam kreadit to google selalunya sebab bnyak picture
search memalui goggle image hehehe so xdelah orang kecik hati snagt kan
bila nama dioawang dikreaditkan kan kan kan....^__^

1 Comment:

karim jb said...

shoutbox blog ni rosak ek? nadia ..aq folow blog awk tau..snng2 follow2 n visit my blog k.. tq :) fren.

Tolong Klik Saya :)