Pages

Ads 468x60px

15 March 2011

TAK PE NADIA TERIMA JA APA ORANG NAK NILAI BLOG NIH!!!!

salam semua..dah tgh hari sudahh...
nadia baru lepas makan br1st huhuhuhu...sepatuttnya dah lunch
tapi ambik pakej...ni entry kali nih saja ja nadia nak pesan
kamu-kamu nmpak tak kat side bar atas sekali
nampak??? haa ade nampak tak poll untuk entah apa apa
nadia perasan tau..setiap kali nadia buat entry luahan
mesti akan meningkat hahahahaha
nadia seriusly tak marah
nak marah buat apa la kan...pndangan orang terhadap kita
kalau tak nadia tak taruk lah suh poll kan kat ctu
tapi lakan bagi yang poll kat ctu entah apa apa tuh
nadia harap sangat kamu-kamu jagan datng lagi blog nih
bukan apa sebab tak mau lah nnti datang lagi blog nadia
kamu yang dapat dosa..sebab apa nadia cakp cam tu
sebab bila kamu datng cini,n kamu tak suka blog nadia
so secara autonya mulut or hati akan kutuk my blog
so tak ke dapat dosa kering cam tuh kan kan kan....
disebabkan nadia sayang kamu -kamu semua n tak kamu-kamu
dapat dosa kering so silalah jagn datng lagi k ^___^
of cos kita sebagai manusia xdpat nak puaskan hati semua orang
macam nadia..kalau nadia xsuka blog sapa2 nadia xpegi
walaupun tgk tjuk entry dia meletop2...haaa pengakuan nih ^__^
so spa yang undi lagi sila klik kat side bar tuh
dan sememangnya NADIA TA KISA....^__^


SO PEACE

8 Comment:

kakchik@ella said...

'PEACE' jugak untuk Nadia. Hihi

Jiji-Fify said...

kita buat je yg terbaek utk belog kita. ignore je org lain. orag tak suka, kita tak luak sikit pon kan?? :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

Miza Yusof said...

betul tu. paling best bila ada stalker/silent reader yang berniat jahat. automatik akan keluar itu ini dekat mulut dia. kalau yang berniat baik tk kisahlah kan. hehe

teruskan berblogging cik nadia. pedulikan apa orang nak kata.

b a m b a m ' s said...

nadiaaaa! chill~! :P

Salina@IbuAqil said...

Nak bagitau cik nadia ni..
IbuAqil rajin datang sini {walaupun bukan selalu}..
Rajin baca entry sini {walaupun jarang2 komen}..
Apapun nak bagitau jugak kat cik nadia..
Terimalah kenyataan seadanya..
Sebab kamu 2 terlalulah CUMIL!!!!! dimata ku {eceihhhhh!!! ;op}..
CUMIL bebenor..
So, jangan marah kalo sayer suka skodeng kamu disini secara diam2 erk..
;o)

Myra Jay said...

Betul tu Nadia.. kadang kita tak dapat nak puaskan ati seme orang kan.. dan kekadang tu kita berkecil hati gak ngan someone.. :)

azlina aziz said...

Comel blog nadia :D secomel tuan nya. ;p

*betul2 tak tahan tengok Mc D itu.*

Cekodok said...

hehe.. tayah la pedulik.. wa pun malas nak pkir orang lain.. janji wa update blog wa.. sape tak suke boleh jalan.... haha

Tolong Klik Saya :)