Pages

22 March 2011

MACAM MANA NAK HILANG DOUBLE CHIN aka DAGU BERLAPIS ^__^

salam semua nadia mahu nanya nih
macam mana nak hilangkan double chin ek
nadia tgk macam makin nmpak lak double chin nadia nih
waaaaaaaaaaaaaa itu menunjukkan nadia semakin
bertambah berat ke??? huauahuahuahua aiaykkk tekanan
bila tengok cermin nampak double chin nih T___T
ermmm sapa tahu macam mana nak hilangkan double chin nih

http://www.magazine.ayurvediccure.com/wp-content/uploads/2009/08/doublechin.jpg
baby double chin orang tak heran sebab cumil

kalau oarang tua????


http://www.kevinneeld.com/wp-content/uploads/2011/01/Britney-Spears-Double-Chin1.jpg
ahhaha ok lagikan britney nih kalau macam nihhh



http://www.grimmemennesker.dk/data/media/1/double-chin.jpg

arghhhhh tidakkkk cian dia nih kan aiyakkk macam mana nihhhh
nak buangg waaaaaaa T____T

sumber picture GOGGLE ^_^

12 comments:

b a m b a m ' s said...

nak hilangkan double chin jugak!huhuhu

karim jb said...

Salamualaikum nadia..nk tnye ni..npe nmenye double chin? chin ..npe chin..ek..

em..cre nk setel..snng jer..g la diet, n wat snamn muka slalu..hehe..:)

Cekodok said...

hehe.. nadia makan cekodok banyak2.. ngee..

banyak senaman muka kot.. hehe.. selamat mencuba....

penyisir rambut said...

sedut lemak...
huuuu..

kulop ludin said...

kalau pernah tengok cete man laksa.. ada satu uncle yang selalu je mandang ke atas...

tu salah satu tips nak ilangkan terDOUBLE chin!! kikiki!

DaK CoMoT said...

hehehe dabel chin ek...kerat2...haha ehh sadis punye idea...=P jangan tiru aksi ini..:P

Cik Yana said...

Kurangkan makanan berlemak. Lepas tu kalau nak cuci muke ke sapu krim ke, pape la yang nak dibuat kat muka, jangan sapu ke bawah, sapu ke atas. Bese teknik camtu orang cakap nak elakkan kulit muka kita cepat kendur, tapi kalau pk logik, bila kulit kendur, mesti isi2 die terlondeh ke dagu kan? Hehehe~

Entry terkini: The Blogshop: Lolita's Closet :)

Rai said...

bila ada masa lapang je guna belakang tangan sapu2 dari bawah dagu ke atas. waktu cuci muka pun macam tu.

risa said...

takyah buang arr...comel ape..heheh

mrs Gee :) said...

waaa.. kite pun double chin.. tp mmg keturunan.. kurus pun ttp berdabel chin.. :(.. nk g wat treatment laa..

aiman rashidd said...

tinggakl jejak bukan lemak hihi

mommylavender said...

ye kot cam mrs gee kate keturunan..tak semua bdan berisi ada duble chin....

Tolong Klik Saya :)