Pages

Ads 468x60px

19 March 2011

YA ALLAH NADIA BERJAYA ALHAMDULILLAH......

salam semua, nadia semalaman tak on9 tau
sebab kes virus nazak gilew kat laptop nadia
ingatkan dah nak melayang dah duit nadia
sebab mesti kena format laptopkan
kalau selalaunya virus menyrang..byangkanlah
nadia xboleh buka tenet buka kejap dalam 2minit ja
pastu dia akan jem kalau nak on9 lagi restrt balik
bayangkan macam mana...T___T lepas tuh lak
nak buka file paint ka adope ka memang tak boleh langsung nih
pastu nak SCAN pun tak boleh..BAYANGKAN LAH
bertapa tenatnya laptop nadia....TADI semalam
nadia dok fikir macam manalah nak buat
nak format laptop sendri memang tak retilah
lepas tuh try cari kat youtube kununya nak blajalah
nak format laptop sendri hehehehe.....tapi malang lah nasib
video dia tak boleh nak tengok dia jadi hitam semua video tuh
so fikir lagi....lepastuh baru teringat nak search kat tenet
macam mana nk remove SYSTEM TOOL yang menyerang tuh
n nadia pun taiplah kat yahoo search HOW TO REMOVE SYSTEM TOOL
n jumpa lah web nih http://www.2-viruses.com/remove-system-tool
so bacalah walpaun BI nadia mang fail hahahhaa
n try apa dia suruh buat SO HASILNYA ALHAMDULILLAH
selamat duit nadia n virus tuh pun boleh remove dengan succesnya
NADIA SUNGGUH SYUKUR NIH GILEW HAPPY.....
sebab mang dalam hati dok pikir bis lah my laptop
kena format...T___T...tapi nasib nadia pernah diajarkan oleh my ex
kalau nak apa2 cari kat pak cik YOUTUBE so sedikit sebnyak
dapat membantu nadia jugak tq yahh WETFUSION
ajaran yg awk kasi saya dapat manfaatkan sampai sekarang ^__^

2 Comment:

nur ikhyar dee said...

nadia,virus system tool tu cane??
buta it..hehe

Anis Adila Aris said...

waa..bagusnye..
saya kalau laptop wat hal terus hntar format..rupanya ada cara lain :)
tq for the info

Tolong Klik Saya :)