Pages

Ads 468x60px

09 March 2011

PERHATIAN UNTUK PESERTA CONTEST NADIA!!!!

ENTRY MELEKAT

salam semua perhatian untuk follower nadia
sila semak ada tak gambar kamu kamu
dalam senarai nadia..kamu-kamu boleh
semak picture kamu kamu dibawah nih k
dalam page facebook nadia....
kalau ada yang xde kasi tahu k
masa untuk semakkan DUA HARI dari masa sekarang
selepasa pada itu..kalau nadia dah xterima,mana-mana aduan
nadia mngangap bahawa semua pesrta dah ade
kalau sudi like lah sekali page nadia ^__^




10 Comment:

cik pulau said...

okey dh ad.. thanks nadia.. ^^,

Fadzillah Kamarudin said...

ada...
thanks...

Professor Hanan said...

akk.dia kata page tu restricted or unavailable

nur ikhyar dee said...

ada dah..

tQ nadia ~

Professor Hanan said...

akk mcm mana ni?? Boleh akk tlg cek tak gambar Hanan?

BisKut ChiPmOrE said...

da ada..tq nadia..

sumanje said...

salam ziarah pagi selasa..
Salam kenal dari sumanje...
Oh...ya...

sambil promosikan blog su yang baru...
jemput singgah sini
Thanks so much sudi singgah..
happy blogging from Sumanje

Nida said...

Salam Nadia

Samalah masalah Kak Nida dengan Professor Hanan.. tak boleh buka
"restricted or unavailable"

marshmallow said...

ada lah nadia. thanks ya >.<

Surie said...

yeah!ade!!
tq nadia =)

Tolong Klik Saya :)