Pages

Ads 468x60px

09 March 2011

MANA NAK DAPAT MACAROONS KAT KEDAH BOLEH BELI ON9 KE HANTAR KE KEDAH!!!!!

salam semua nadia nak tanya nih
kat kedah sapa tahu mana nak dpatkan macaroons nih
rasa dia macam mana...manis ke asa macma donut ke hheheh
nadia nak jugak try nih tapi kat kedah ade ke
tak pun kalau order on9 boleh ke antar kat kedah
kalau yang buat tuh kat KL haaaaa
boleh ke tak ek ???? so spa tahu gtaw lah nadia


NADIA TERSANGATLAH NAK TRY
RASA NAMPAK SEDAP JA


http://1.bp.blogspot.com/_K4ZzIS1w-20/TNyY-hShbNI/AAAAAAAAAqM/OKIMQaf512E/s1600/Cristina-Re-Macaroons-2-1024x727.jpg
picture google nih ^__^

10 Comment:

Nobita Sensei said...

boleh kut beli online kat keklapis.com.

aMyErInAiMiE said...

try la owner FB ni.die ade jual macarons.penah bace cam die leh deliver tp xsure la.try nadia tny die sindri k?
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000644702878

Mama Kembar 3 said...

nadia, cuba try tanya cik min samada dia boleh pos ke kedah ke tak... ni blog dia: http://cikmin.com/macarons/

hari tu mama beli dr dia, pos dari pahang ke kl sampai in good condition. try laa tanya.

N@di@ said...

nobita ye ke ok nanti nadia akan servis k :) tq

amy tq jugak for info tuh ok nadia akan tnya nnti ^__^

mamakmbar3 owhh yaka sedap tak mama asa macammana kalau macm tuh mybe bolh jugak lah kan kalau anta kat kedah ^___^

BisKut ChiPmOrE said...

nak jugak..sedapnya..

gigiAriEma said...

gigi pon nak rsa gak nadia.. huu
t gtaw ye bli dkt mna.. :)

nur ikhyar dee said...

nadia kalau boleh hantar ke KEDAH sila warwarkan..i pun nak jugakkkkkk!!

nyumnyum

N@di@ said...

ok cayunk2 ku
nanti bila nadia dh order nadia gatw kamu-kamu k hehehe

Ms Reena said...

hi..sy Http://WWW. Facebook.com/Marvelous - Party Planner...ad membekal Macaroon n pelbagai lg jenis makanan..leh delivry seluruh M'sia.

Ms Reena said...

Sy..FB:Marvelous - Party Planner..
d membekal macaroon n pelbagai lg jenis mkanan...delivery seluruh M'sia

Tolong Klik Saya :)