Pages

06 February 2011

BANTAL BUSUK KAMU-KAMU SUKA???? NADIA SUKA SUKA SUKA ^___^

salam semua hari ni ahad so semua masih cuti kan
sempena CNY ^__^..tak de apa nak cita arini nadia kan
tak pandai mengarang owhh sungguh blurr otak nih ^__^
ok balik pada title kita hari ni
wahhh bantak busuk??? hohohoho kamu-kamu suka tak??
nadia sungguh suka ok hahahahha
mang tak de benda nih...tidur mang tak keruan ^___^
serius nadia tak selesa kalau xda bntal cumil nadia
ermmmm umur dah tua..tapi tabiat nih tak boleh tinggal
macam mana ni??? nk kawin nanti nak kena jugak ke
bawak ke rumah mentua??? hahahahaha
tapi nadia sekrang pegi mana2 kadang2 jauh ckit
walapun tak tdo sana..tapi nadia akan bawa bantal cumil nadia ^__^
sebab dan mngapa nadia pun tak tahu...heheheheh
tak caya tengok nih bukti..
nadia g rumah my cousin n nadia bawa sekali
padahal bukan tdow sana pun hahahahah
owhh macam mana lah kalau tak da mang gelisah merana lah nadia hahahahha


tengok tuh lah bantal sayang mucuk nadia ^__^
pergi mana mesti ada hehehe husaini xbusuk pun dgn bantal cik yon kan kan kan ^__^

nadia ada jugak wat group geng BANTAL BUSUK dalam facebook
kalau nk join for fun boleh pergi kat sini yaahh ^___^

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=114483098575181


kalau suka jom join hehehhee walaupun for fun... nadia dah ada ahli
189 orang tau haaaa boleh bngga jugak hahahhaha

3 comments:

Mama Zharfan said...

me spesis tak pernah ada bantal busuk heheh

me dh click HB nadia utk ari ni :)

Miza Yusof said...

miza pun ada bantal busuk. sampai ke kolej miza bawak. nasib ada jugak kawan miza pun macam miza. hehehe.

nak tido mesti kena ada bantal busuk dan kain selimut. HAHAHA

N@di@ said...

mz wahhh bestlah pegi mana so xkisah ada kena xde kalaunadia mang xbolh tdow ruma orang kalau teringtkan bntal kat rumh hahahah


miza aha nadia dulu dok asrama pun bawak jugak n umah sewa masa kolj sampai mmbe dah tau sagt ada yg tuh saja ngusik nyoraokkn bntal nadia hahahha tpi cari sampai jumpa jugak hahaha

Tolong Klik Saya :)