Pages

16 February 2011

NAK TANYA MACAM MANA NAK GUNA HIKMAT PIZZA HUT DELIVERY ^__^

assalam semua nadia nak tanya macam mana
nak order pizza hut delivery ekk??
maklumlah jakun nadia nih selalu makan kat sana ja
sebab kalau boleh nadia nak try order lah heheheh
payment macam mna??
tolonglah ek share ^__^
sharing is caring kan kan kann


http://financialnewsnet.com/wp-content/uploads/2010/07/wpid-1278181546_pizza-hut-delivery-logo-corp-ac-lowres-01.jpg
demam tapi still nak makan itu ini aiyakk

10 comments:

maisara majid said...

heee..slalu nye my mom yg contact pizza hut tuwhh..sara tau makan aje..haha..

payment plak..bayar bile org tu anta pizza kat rumah..klu org yg anta tu ensem..hehe..bagi tips :P gurau jek

N@di@ said...

maisara owhh cam tuh ke :) akak xpebh lagi nk order2 nih heehheh
cian kalau yg si muka xensem ek xdapt dia tips hehehehe

Fadzillah Kamarudin said...

call tel no 1300 tu...
nanti customer service dia akan tanya soalan...
depa akan amik details kita...

pastu order nak makan apa...
lam 30 minit sampai la...

tengok area juga...takut jauh depa xleh cover...

selalu kami pay cash...

kalau ada maybank card pun leh bayar...tapi xpenah try...

life&enjoy&study said...

kne kol tmpt pizza hut tue la..nti org ue akan tnye la nadia nak mkn per..
psal payment lak,byar after yg order ue da sampai tp kne charge tau.. :)

N@di@ said...

fadzillah tq dear owhh mybnk crd pun blh ek
tapi asa py csh senng asanye :D
tq so much k ^__^

N@di@ said...

life enjoy stdy ....kena cas kos pnghtrn kew dear
sllu cas bape ek

Puanbee said...

haha seperti yang mereka bg tahu tu la...selalu nya diorang akn bg tahu harga semasa kita order tu..kalo setuju jalan jer :)

Puanbee said...

nadia ada tutor ke nk wat header cam nadia nih ?

khairul hisyam said...

rehat la. makan sup lebih baik :)

shark said...

snang jer nad..
kol jer diorg pastu trus tnya pasal payment..
pastu suh diorg antr kt shark skali:)

Tolong Klik Saya :)