Pages

Ads 468x60px

17 February 2011

KENAPA TAK BOLEH BUKAK HOME PAGE?? N SEMUA NADIA FOLLOW TAK NAIK KAT DASHBORAD KENAPAAAAAAAAAAAAA?????????


assalam semua nadia muskyil nih
kenapa blog nadia bila buka dashboard kosong
macam kat ats waaaa tekanan nihh
tadi nak buka home page dia cakp not exist
tapi sekarang dah boleh dah cuma apa yang terkini
kamu-kamu update xda lahh waaaaaaaaaaaa
jagn camni demam2 ni kasi tekanan lak waaaaaaa


5 Comment:

Ibnu Jamaluddin said...

Jangan bimbang, sementara sahaja. Saya pun pernah kena dahulu. Mungkin line internet tak berapa okey. :)

noraim said...

nadia refresh jek. sy pon byk kali dah jadi.

Miza Yusof said...

miza pun jadi macam ni jugak. berkali-kali refresh still sama. dah fed up. sekarang buat dunno ja. hihihi

N@di@ said...

ibu aha harap2 macam tulah semntara ja :)

noraim nadia rfsh jap ok jap ko ahahhaha problm nih tenet kot

miza tulah miza tapi nadia tadi lagi stress nk msuk blog dia cakp not exist tuh tekanan huhuhuhuhu

b a m b a m ' s said...

kiter pon sama lar kekadang..refresh jek nadia..nnt ade balik..huhuhu

Jom singgah blog cik bambam! :)

Tolong Klik Saya :)