Pages

Ads 468x60px

15 February 2011

TIEFAZATIE..MAMAZHAFRAN..CUTE MUM..NADIA TAK SUKA OKEYH!!!!!!!!!!!!!

salam semua tajuk kali nih terbeliak nama2 yang nadia taruk
kat title tuh heheheheh ehhh jagan marah2
nadia bukan tak suka diowang lah saja wat gempak sikit
tajuk tuh hahahaha.....actually nadia nak cakap nih pasal diowang
bukan cakap pasal apa ..psal rezeki diowang nih memang betol2
melimpah ruahkan kan kan....sebab apa nadia tertarik nak cakap pasal nih
kalau kamu-kamu perasan... dan memang dah perasan pun nadia asa
kemenangan diowang bukan setakat kepada contest
sebab contest kan judge melalu kreativiti kan
nih lucky draw soo memang lucky kan
nadia kalau menang pun sipi2 heheheh tu pon contest ^__^
nadia ingat nadia mengunakan cabutan
GA SIS ANITA & DAN TERBARU GA BIRTHDAY DEQLIS
nadia kagum gila dgn diowang nih terutama yg nadia perasan
cute mum ngan ifa lagi nama diowang selalu terpilih
melalui cabutan bertuah...memang murah rezeki kan
bukan diowang ja macam akak nana+amirul pun nadia selalu nampak jugak
miza yusuf..akak has..n mybe ramai lagi tapi yang nadia ketara nampak
nama2 yang disebutkan heheheh
ketahuilah kamu-kamu yang nadia sungguh teruja dengan kamu-kamu
sebab kamu-kamu sungguh murah rezeki....^__^
nadia harap suatu hari nanti nadia pun akan dimurahkan rezeki
seperti kamu-kamu juga aminnn ya ALLAH ^__^....

http://3.bp.blogspot.com/_xGDCiXPAmDI/TFSMUf4bS-I/AAAAAAAAAOA/M5POiRGdv7w/s1600/Pocoyo.jpg

NAK KENAL SAPA MEREKA PERGI TENGOK SENDIRI LAH HEHEHE

IFA
MAMAZHAFRAN
CUTEMUM

11 Comment:

Miza Yusof said...

terima kasih cik nadia sebab selitkan juga nama miza. terharunya. setakat ini yang paling gempak "CUTE MUM" dengan "MAMA ZHARFAN"

Kagum dengan depa dua orang ni. asal ada cabutan nama cute mum mesti ada. sekarang nama MZ juga dah makin menyerlah dalam bab cabutan. mz selalu menang based on creative entry. ifa pun sama juga.

miza menang pun cam nadia juga. sipi-sipi ja. kalau melekat nama miza adalah rezeki :)

Makbed said...

tuah ayam nampak di kaki. tuah manusia terletak di jari kahh???

dayah SnoW Heuka said...

hehe dayah pon teruja wewew (( sibo0okk)) :P

Mama Zharfan said...

tersedak me tgk nama me jd tajuk entry ni hehheeh

b a m b a m ' s said...

betol2!!kena blajar lar ngan depa nie..heheheh

khairul hisyam said...

Amin :)

N@di@ said...

miza betol tuh sekarang nama mz pun dah mnyerlah c,bertuah dah hehhhe lucky sungguh diowang hehehe xpe sekurng2 miza bnyak jugak rezeki di alam maya nih :D

makbed hahahahah of cos xnampak hahah

N@di@ said...

dayah heheheh tau xpe mga kita pun nnti dimurah rezeki jugak hehhhe


mz nasib tersedak je dear kalau pengsan rasa besalh lak nadai hehehehe


bambam hehehee bambam betol tuh...
bak kata mak bekk tuah ayam nampak di kaki tuah manusia nampak di jari kah??? hahaha

kh..moga2 aminnn...:).

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

tajuk bikin gempak..terkezut!! hehe~
moga2 ade rezki kite zam diowg nanti =)
yang chomel,
khumaera ismail

♥ eyka elisha ♥ said...

stiap org de tuah msg2 kn..klu bnsb baek untung la.ngeh3 ^^

Myra Jay said...

Betul tu kan Nadia.. Murah rezeki tul diorang dengan Lucky Draw :)

Tolong Klik Saya :)