Pages

Ads 468x60px

23 February 2011

TUDUNG RAPAT KAT MUKA TUH TAK SESUAILAH DENGAN NADIA......

salam semua....tajuk ada paham ka hehehe
takdelah nadia nak share dengan kamu-kamu
pasal pakai tdung yang trend sekarang yang rapat kat
kepala tuhh apa nama dia shwal ek heheeh sowilah
nadia xpandai sangt bab2 trend nih seriusly yes
sebab nadia suka pakai apa yang selesa n tak terlalu over
macm owang putih cakap ''simple but nice'' ^__^
nadia sellu jugak try pakai shwal hak milik my mak ^_^
tapi sungguhlah huduh ok diulangi huduh
kadang2 asa cam budak tadika ja muka nadia
bulat macam donut bila pakai shawl itu owhh cian nya nadia
tapi tengok remaja sekarang pakai so sweet but not to me aiyakkk
so tdung bawal jugaklah peneman kemana jua n warnanya
kebnaykkan haruslah krim huhuhuhu kalau nampak nadia bertudung
n krim colour it not nadia tak tuka k..itu adalh kerna
90% tdung bawl nadia krim colour ambik ko
kenapa warna itu ja nadia pun tak tahu sebb asa sesuai itu ja kot ^__^
okeyh back to shawl nadia sebenarnya teringin gak nak try
tapi hancus lah xsesuai aiyakkk terimalah kenytaan itu T__T..
meh tgk muka nadia beza tudung bawal.... tudung eksperss n shawl
mana agi cumil hohohooh



ni masa pakai tudung ekspress orang pangil apa yer tdunug nih
ni pun nadia ada satu ja hahah kantoi sudah ^___^


serisuly huduh okeyh dalam huruf "O" HODOH
hahahaha tengok dalm versi dekat lak cumil lah ckit cam
muka budak nak g tadika ja hahaah ^__^




ni bila pakai bawal punya tudnug ehh silap tudung bawal ^__^
oekyh la kan kan kan huhuhuhu

ERMMMM MUKA BULAT SUSAH NAK TRY APA JENIS TUDUNG
MACAM TAK KENA JA T__T

6 Comment:

Miza Yusof said...

tudung syiria lah nadia. memang melekat kat kepala pun. nampak boolat ja. HAHA. muka miza pun tak sesuai lah dengan tudung tu.

miza lebih suka tudung bawal :)

N@di@ said...

HAHAHhahahah yaka miza tulah nadia mang xtahu nama-nama tudung nih hahahhaha tulah smalh kita lbh selesa pakai tudung bawal :D

Cik Yana said...

Ada cara dia la Nadia. Kalau muka bulat, awak tarik Inner tu sampai tutup pipi ke bawah. Macam tudung bawal kan tutup pipi. Muka nampak bulat sebab inner awak ke atas sangat. Awak tarik, pastu letak jarum peniti kat tepi dia, nanti dia tak naik ke atas dan jadi bulat la :)

zahidah dihaz said...

kita serupa...tapi saya pakai je shawl...syiria je tak pakai lagi...


New Entry: ESTEEM to AUTOCAD

N@di@ said...

ala cik yana nadia xpndai lah :D
inner tu nadia pakai macm pakai anak tdung
n nadia xberapa paham macm mana yana cakp tuh aiyakk kena cari tutorial jugak nih ^__^ btw tq dear sudi kasi tips mmbntu jugak nih

shark said...

maybe nampk bulat kot kalu nad pakai..
hhehe
pakai jer tudung mn2 pn..
tetap ayu jer bila pkai:)

Tolong Klik Saya :)