Pages

Ads 468x60px

15 February 2011

HADIAH KAK CIK DAH SAMPAI DAN KOTEX PUNYA SAMPLE PUN DAH SAMPAI

assalam semua..dalam demam2 nadia banyak wat auto
publish nih entry ^__^..okeyh ni nadia nak tunjuk hadiah
contest kak cik dah sampai dah dengan kotex nye sampel
tak nak cite panjang meh usha bawah nih ^__^



ni diaaa hadia dari kak cik beg kecil
by mango okeyh....
harag dia rm49 tecik ja aiyakkkk
xmampulah nadia nak beli kalau sendiri nya nih hehhehe
mak nadia nak dia cakp ^__^
kak cik tq yahh moga murah rezeki akak lagi aminn ya ALLAH...

okeyh nilak dari kotex
nadia dapat sample dari kotex
dah lama apply baru sampai ^__^
kotex nih design dia cantik tau ade corak ^__^
macam sayang ja nak guna hahahhaa

3 Comment:

nur ikhyar dee said...

nak yang kotex tu jugak!!!

hehe

khairul hisyam said...

hoho. tahniah mendapat hadiah dan kotex. hoho

N@di@ said...

nur kalau nk yang kotex tuh try masuk web dia n tgk ada lagi tak for free smple :)

k.h tq yahh heheheh

Tolong Klik Saya :)