Pages

16 February 2011

PERNAH TAK KAMU TERINGAT KAT ORANG TU...TIBA-TIBA TANPA DISANGKA DIA PUN MUNCUL



assalam semua macam tajuk kat atas pernah tak
kamu-kamu alammi ...nadia nak cita sikit pasal nih
KAMU TERINGAT KAT ORANG TU...
TIBA-TIBA TANPA DISANGKA DIA PUN MUNCUL
kes dia macam nihh nadia dalam dua 3 4 5 6 hari lepas ada
lah teringat dalam hati...nadia kata lama tak singgah blog
DEAR CIK DYA... pas tu selang dua 3 hari DEAR CIK DYA
singgah blog nadia n dia say (lama xsinggh blog nadia ) lebih kuranglah cam tu
nadia pun dah lupa heheehe...tapi kat cini nak tegaskan
akak dya singgh blog nadia setelah dalam masa yang sama
nadia teringt kat dia..tapi nadia xpergi jenguk lagi pun blog dia..pelikkan
lagi satu kess SHARK artu nadia ade teringat kat shark
nadia tertnya2 mana pergi shark lama xnmpak
tup tup oqang kedah kata ^__^
nadia terima koment dari shark pasal
ENTRY BESARNYAA UBAT


haaa memang pelikkn ^__^
bukan kes ni je bnyak jugak nadia pernah jadi
kadang2 msg pun camtuh..baru nak send msg kat
dia tuh tb2 dapat msg dia seblum kita send..
ermmm mak nadia cakap kalau kita teringat orangtuh..
orang tuh pun teringat kat kita betol ke camtu????
sapa ada pengalamn sila share ^___^

NAK KENAL DENGAN DIOWANG KLIK NAMA
MEREKA YAAH ^__^

CIK DYA
SHARK


8 comments:

khairul hisyam said...

ngee kenal? malas. ahahah

Cik Dya said...

Huaaaaaaaaa!!!Begitu sekali kah perasaan kamu pada saya!!!Oooh tidak sayang,jangan merindui saya berlebihan nanti kamu jatuh sakit!!

Hehe,thanx nadia for this entry.Love it..mungkin kita ditakdirkan bersama(ape kejadah ni!!)Suka bila nadia bgtau ada teringat kat akak sengal sorang ni (akak ke aku nih??)
Maceh dear..i/allah ukhuwah ni tak putus ya..doakan camtu ya...sama2 berjuang dalam blog ni ya.hehe.

thanx again for the entry..akak pun dah tulis one entry for u.. ^_^ Nanti jemput singgah neh..!!

N@di@ said...

kh kalau malas xpayh dok diam2 k :P

N@di@ said...

dear dya tq singgh n drop kmnt :)
nadia cakp apa nadia sa hehehe...tapi jgn isau takde smapi angau kat dear i.allah hahaha...
owhh sush2 lak wat entry tok nadia ma kish dear ^__^

Ummi AmnaAmzar said...

selalu jadi pada akak ni..tp bukan org lain my hubby jgk..bile teringat tetibe hubby call..@ kdg2 rs nak mkn apa2 teibe hubby ajak mkn kt situ @ dia bwk balik mknan..lari tajuk x? hehe

Aishah Faisal said...

Waalaikumussalammm..

ShazlinaSaad said...

pernah jadi kat akk..samapai termimpi2..hehe

shark said...

waaaaa...
nad ingt sama shark ler..
terharu rasanyer...
cam macho lak shark lam blog nad tue
hahahaha

Tolong Klik Saya :)