Pages

04 February 2011

BENDA-BENDA YANG NADIA TAK SUKA BILA MASUK BLOG

salam semua... arini tak tahu nak cakap apa
so tiba-tiba teringat akan menda nih
kamu-kamu suka tak kalau masuk sesebuah blog ada


-lagu rock tertiba kua n buat kita terkejut gile
-bila nak scrool down sekat-sekat
-masuk tak de chat box
-bling-bling banyak sngat sampai nk klik nk negok apa2 pun susah


kamu-kamu suka tak mana satu pilihan ^__^
nadia terasa lah tekanan bila masuk blog mana-mana
ada sebab2 macam di atas....
owhhh tekanan jiwa tambah2 lagu scrool down sekat-sekat aiyakkkk

EHH KAMU-KAMU BLOG NADIA MACAM MANA????
SEKAT-SEKAT TAK HEHEHEHE
TEKANAN DENGAN BLOG ORANG ENTAH-ENTAH
ORANG PUN TEKANAN DENGAN BLOG NADIA HAHAHAHA
SO SILA JAWAB YER
APA JAWAPAN NADIA TRIMA UNTUK KEBAIKAN BERSAMA
KAN KAN KAN...

11 comments:

Ainiaa♥ said...

blog ni sekat sekat la yang. sometimes blog ain pun mcmtu. aiii susah betul

nuR izyan said...

ye,lagu rock..mmg terkejot berok tol..hehe...
aah,kite pon x suke blog yg x de shoutbox...:)
blog akk ok!!!sgt laju loadingnya...hehe..

nurul ain said...

huh,same lah kite..
kdg2 tuh kalau terkena lagu rock,boleh sakit jantung taw..kalau yg dh mmg ad skit jntg,boleh mati agknye.
one more,kena pulak lagu tuh tak boleh pause.aish,,terus tekan X je lah..

N@di@ said...

@ainiaa yeka dear ermm macam mana nk buat nih yahhh kena kurang apa yg patt lah camni aiyakkk


@nur izyan hahahaha betol dear kalau lagu tuh rock sgt mang terkejut
heheheh cbox takde pon satu masalh kalau nk laju2 kena tggl komnt pastu ada lak kena isi kod mang tekanan heheh

@nurul ain
haaaa kalau xde pause tuh mang tension jugak kena plak time tuh kita bukak lagu kat laptop sndri adoiii laaa

Miza Yusof said...

samalah kita nadia. miza pun tak suka. lagi satu widget daun berterabur sampai nak klik apa pun tak berfungsi. hmmmm

LittLeMyRsHMaLLoW said...

oky jer blog nadia....
simple n sweet jer...
xde sekat2 pun...
myb sbb line myra oky kot...
hihi~
=)

tiefazatie said...

btol la teu pe nad ckp..
semau teu ifa xsuka..haha
sbb tue ble on9 blog..
sound mute nie..haha

nur ikhyar dee said...

saya pun baru renovate blog bagi loading ringan sket...

tak sempat join contest nadia lagi...

hehe

ummiarissa said...

blog nadia okay je setakat ni..tapi pinky sangatlah..

f_aRa_aINa989 said...

x suka jugak macam tu..heee...

noraim said...

sy setuju dengan nadia. kalo blog berat sgt pon masalah jgk.

Tolong Klik Saya :)