Pages

Ads 468x60px

22 February 2011

BILA BLOGGER FAMOUS BUAT ENTRY PASAL BUNGA TAIK AYAM PUN BERDUYUN ORANG MASUK ^__^

http://2.bp.blogspot.com/_jjt1gqhpErY/S-59i5bKqgI/AAAAAAAABSQ/734v0p0ruHk/s1600/bunga+tahi+ayam.jpg

salam semua....... arini bukan nadia nak cita
pasal bunga taik ayam hahahaha
saja lah nadia dok pikir-pikir dok santai-santai
tengok-tengok lihat-lihat.....belek-belek
apa yang ayat ganda-ganda tuh hehehhehe
taklah kamu-kamu perasan tak bila blogger famous
buat entry pasal bunga taik ayam pun berduyun-yusun orang
datang baca coment pun bertubi-tubi hehehhhe
tapi contohlah tuh..buat masa sekrang nadia tak
pernah lagi lah tengok ade blogger buat pasal bunga tahi ayam hahahahha
senagl ja bagi contoh pun kan hehehehe....
tapi betol tak betol kan ^__^ bestlah kan diowang
pastu asanya tak keja pun income dari blog
boleh beli rumah or kereta apa kan ^__^
tapi takpe kepada yang teringin nak cam tuh
keja keras okeyh gogo cayok nadia doakan kamu-kamu pun
dapat berjaya macam diowang...walaupun pasal entry bunga taik ayam hahaha
sbb nadia terinagt balik dulu trafik nadia dalam 3oo 4oo sehari
sekarang da malas malasan tinggallah 100 lbh kadang2 xsampai pun ^__^
tapi apa-apa pun nadia tetap bersyukur tak jadi famous pun xpe
janji selesa ^__^ kan kan kan...........



6 Comment:

Miza Yusof said...

betul tu cik nadia. trafik miza sekarang tak sampai 100 pun. dulu 200-300.

otai blogger buatlah entry seringkas mana pun mesti ada yang baca dan komen sebab depa ada loyal reader tak macam kita. hukhukhuk

zahidah dihaz said...

jadi famous sangat susah nak gerak sana sini... semua orang pun nak tahu kamu buat apa...hidup kena selesa...betul tak?



New Entry: <a href='http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/02/keputusan-spm-2010.html">Keputusan SPM 2011</a>

hakeem kira said...

haha . tak tau la . kalo aku , aku folow orang setiap kali dia update aku baca je . best tak best tu belakang kira . :)

Jiji-Fify said...

Ala takpe...setiap belog ade peminta tersendiri. macam saya? :P Saat Aku Kau Pilih

AYAI said...

haha, btol2..stuju sangat..bila blogger yg x femes, buat entry yg mnarik pun ssah nk tarik blogger lain..huu :(

khairul hisyam said...

mentaliti; lihat saja ditv. apa yang popular :)

Tolong Klik Saya :)