Pages

Ads 468x60px

20 February 2011

BERITA HANGAT-HANGAT HANGAT BAGI YANG SUKA SANGAT KAT CIK H.B a.k.a HEART BEAT.MY

http://www.archsingapore.com.sg/eshop/images/CS%200006-20%20ISLAMIC%20KHAT%20Assalamualaikum_small.jpg

aiipp aiipp semua nih nadia ada berita dari hb nak smpaikan
ada ke yang dah tahu..kalau dah tahu kalau nak tahu lagi
pun xpe nadia ta kisa... ^___^ takk nadia nak kasi tahu
HB sekarang semakin mantap okeyh!!!
nak tahu apa yang mantapnye meh usha jelah kat bawah ni ^__^


ehh xbolh baca ke ok ok untuk kejelasan baca yang bawah nih k



NOTICE:
Thanks for supporting HeartBeat.my through HB!Affiliate. Recently, we found that some of our affiliates are using some illegal tricks to generate "invalid" visits to HeartBeat.my.

To be fair for all our affiliates and protect HeartBeat.my, we will be analysing all the visits from time to time. If affiliate is verified to be involving in such activity, we will forfeit all the earning and suspend the account permanently.

Thanks again and we hope to issue you a cheque in a shorter time.


ada takut??? nadia takut lah jugak hehehehe so beware semua!!!!

3 Comment:

Amirrah Zawani said...

HB i mcm tak berfungsi je.. baru 8 sen.. haha!! :D

Mama Zharfan said...

semua HB affiliate dpt notice tu rupanya..ni sbb iframe traffic ari tu lah ni...

eima said...

its mean HB tak galak kan jom i click u click i ke ....


hb aku br 0.32 sen

Tolong Klik Saya :)