Pages

05 February 2011

FOLLOWER NADIA MERAJUK OR MARAH DARI 1127 TINGGAL 1126 ^___^


salam semua nadia hari nih nak cita sikit bab
FOLLOW MEMOLLOW NIH
bukan apa nadia setiap kali masuk blog mesti tengok
follower meninggkat ke tak
dashbourd apa yang baru n cbox sapa yang singgah
tapi nadia heran lah jugak semalam nadia tengok
follower nadia 1127 tapi pagi nih 1126
owhh ada dah kua seorang...bukan arini ja
dah lama dulu ada jugak jadi
tak tahulah napa kan...tapi nadia xpernah paksa2 orang follow
blog nadia n nadia pun bila follow blog orang tersangatlah jarang
untuk nadia nk cakp kat owner blog tuh
yang nadia follow dia....dan nadia tak kan paksa2 orang
follow blog nadia balik....mang nadia mengaku
dulu masa mula2 tak berpaham paham apa maksd followe mollow tuh
nadia sering jugaklah tinggalkan jejak cakp follow n kalau sidi followlah
nadia blik serius nadia mngaku itu...
tapi setelah follwer nadia hampir 100 asanya
n bnyak nadia baca kat blog2 yang jagn paksa orang follow
so nadia tak buat dah sampailah sekarang....
kat sini nadia rasa si yang klik unfollow blog nadia tuh maybe
MARAH DENGAN NADIA OR MERAJUK SEBAB DIA FOLLOW NADIA NADIA XFOLLOW DIA BALIK...SEBAB 2 3 HARI NIH NADIA, TENGOK BANYAK TINGGAL COMENT KAT CBOX CAKAP DIA FOLLOW NADIA N SUH NADIA FOLLOW BALIK...TAPI SERIUS NADIA KADANG2 MARATHON LAJU2 N TERLUPA NK FOLLOW BALIK..MAYBE SEBAB TUH DIA MARAH KOT DAN UN FOLLOW NADIA..KAN KAN KAN TAK PUN BLOG NADIA XBEST HAHAHAHA SO APA2 PUN NADIA TAK KISAH SEBAB NADIA TAK PERNAH PAKSA2 ORANG FOLLOW NADIA...

BAK KATA ABG BEN ASHAARI BIA WIDGET FOLLOW TUH
MEREKA KLIK SENDRI TANPA DIPAKSA


sebab baru ja tadi nadia baca kat blog abg ben pasal kesilapan blogger baru
nak tahu g lah cari sendri nadia tak nak backlink kan
hahahah sebab blog dia dah ckup bnyak uv walapun tanpa bantuan backlink
so abg ben jagn ngada2 marah nadia hohohohoh ^___^
so kamu-kamu follow lah dengan ikhlas jagn memaksa2
nadia sebenarnya tak kisah diowang nk suruh follw balik
tapi jagn sebab kita yang diowang dah follow tak follow diowang balik
terus un follow..kdang2 nadia nihambik masa follow diowang balik
sebab kadang2 nadia tersnagtlah lupa sebab mrathon laju2
so kepada sesiapa yang berkenaan nadia xmarah pun cuma
kalau disebabkan kamu marah nadia tak follow kamu blik
soryy yahh nadia terlepas pandang sbb selalu nadia
akan balas blogalking bukan satu2 page nadia bukak
selalu nadia akan buka 10 hingga 15page sekali so harap paham ^__^


nota takde kena mengena>>>>
YAAHH DAPAT JUGAK NADIA BUAT KARANGAN KARANG PANJANG2 ^___^ SEBAB MEMANG FAIL NADIA DALAM BAB2 KARANG MENAGARANG NIH ^___^


19 comments:

Belalang Hijau said...

belalang jugak pernah perasan perkara yg sama berlaku pada belalang...tp mls nak pikir jauh2.biarlah...bukan belalang paksa diorang follow pun...

N@di@ said...

belalang betol tuh kita tak pksa diowang follow pun knpa nk marah2 bagai lak kat kita kan:D

Miza Yusof said...

miza pun dah banyak kali kena nadai. depa follow pastu unfollow. kadang-kadang ada jugak follow kita lepas kita follow dia. dia unfollow kita.

pasa pada tu malas dah nak fikir. follower ramai tak semua kembali kat kita. miza suka orang baca entry miza pastu komen. boleh miza perbaiki penulisan miza. heheh :)

p[A]n[A]d[O]L said...

sama la nadia..
panadol pun penah gak kena mcm tue..

tp panadol anggap dorg dah delete blog bab tue dorg dah x folow..ehehhe

N@di@ said...

miza betol tuh nadia pun suka cm tu jugk :) bc ndrop kmnt tpi nadi suk tggl kt cbox hahaha tulh msalh ndia kna bljaq kt miza nih hehehe

N@di@ said...

panadol...hehehehe ndia pun xnk ambik kisah tpi pk kot2 diowang mrah ke kn so nk mintk maaf n nk phamkn diowang lh hehe

f_aRa_aINa989 said...

suka baca, follow...x suka...xyah follow...senangkan kalau macamtu?

tp ada yg ckp, supportlah dorang..

ntah..pemikiran masing2..yg penting nadia stick dengan pendapat nadia sudah..

:)

N@di@ said...

fara betol tuh nadia pun bukn lah demand sgt betol tuh kita kena suport tapi jagn disebbkan kita tak follow balik diowang macam nak mara2h kita kan...ermmm macm mana nk suport kalau perangai cam tuh belom apa2 dah cepat melatah ^___^
tu tah jadi popula lagi kalau popoular entah macm mana dah

ben said...

eh3 jap..
td aku pun rs jd cm bnda sm gak..
mle2 ad 158...
then jd 157..
pelik bin ajaib gak tp i dun care..
xpela org xsudi..
xkan nk paksa..
btoi jgk kt ank..
follow dengan aty yg ekhlas...ooyeehh!!:)

N@di@ said...

aah ben mang cam tu lah sllu aku dah bnyak kali kena cuma kali nih baru terpnggil nk buat n3 hahahha

tiefazatie said...

erm..ifa mls pk psl benda nie..haha
sbb rmai je ckp folo ifa..tp xpun nie..so ifa pun buat budu ja nie..
reply je la bw dorg..tp xfolo pun..sbb ifa folo yg ifa suka saja..hihi..

but u know what..serius..org2 yg dok suh kte folo die teu kan..
lepas ifa dtg reply tue..but xfolo la..dorg xdtg balik pun!pergh..nampak sgt gle follower nie..haha..mls2...ifa mls nk pk..hihi

Yanie J said...

pernah juga kena.tapi kdg2 mnde ni sebab prob,nah la juga..tgk2 follower kureng pastu ckup pulak! hahaha..lawak tol.

ala..nadd jgn ambil serius sangat,depa2 yg wat cmtuh semua xiklas,ramai dah wat mnde ni..nk balasan ( follow ballik)

sarah_lpu said...

banyak nyer page skali bukak..hehehe

sn0w said...

true.
follow² neh kna ah dgn ati yg redha.
hahaha.
no force.kang ade gak hangin :))

Pendapat Syah said...

org tu ada masalah kot..xpun org tu dah tak nak brblog..hehe

jom join contest kempen tak nak buang bayi

http://myqurratuaini.blogspot.com/2011/02/contest-kempen-tak-nak-buang-bayi.html

nur ikhyar dee said...

hehe takpe la nadia..nanti ramai lagi yang akan follow nadia...

1 pergi 100 datang ^_^

mizzapple said...

apple pun pernah alami cmnie jgak. tp malaslah nk pikir. hak masing2 kn.
nak follow biarlah ikhlas. tak perlu dipaksa.

She is f.A.z.A said...

i pon smlm 220 tp ptg nih turn to 219... by the way i x kisah coz i x paksa org follow i blk ... sgt agree with u :P

Mama_Fatin said...

kite pun suke check follower. kalau boleh bior le ikhlas sbb suke baca entry kite..kalau bertambah senyum jek.. kalau kurang tu pelik jap..pastu redho jek le hehhe

Tolong Klik Saya :)